Survivor Romania 2021. Consiliu de Urgenta in lacrimi. Un nou concurent este eliminat! DECIZIA in privinta lui Culita si a lui Sebastian Chitosca dupa ce au incalcat regulamentul

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 30 iun 2021, 16:34
Un nou concurent va parasi competitia in Consiliul de Urgenta

Consiliu de Urgenta neasteptat la Survivor Romania 2021. Sebastian Chitosca a izbucnit in lacrimi cand a auzit DECIZIA finala.

Daniel Pavel a convocat un nou Consiliu de Urgenta in aceasta joi de la ora 20:00 la Survivor Romania 2021 in care a anuntat ca unul din concurentii care participa in aceasta competitie va fi eliminat:"Ne vom lua ramas bun de la unul dintre voi!" Dupa ce prezentatorul emisiunii a facut acest anunt, si-a indreptat atentia asupra lui Culita si a lui Sebastian Chitosca, doi Faimosi care saptamana trecuta au incalcat regulamentul Survivor Romania 2021."Culita,

Sebastian, ati incalcat regulamentul, iar incalcarile de regulament au consecinte!" La auzul deciziei finale anuntate de Daniel Pavel, Sebastian Chitosca nu a mai rezistat si a izbucnit in plans, fiind consolat de mai multi concurenti Survivor Romania 2021.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Un concurent nou este eliminat in Consiliul de Urgenta

Citeste si: MOTIVUL pentru care Culita Sterp a fugit in padure timp de 10 ore. Faimosul a fost cautat de garda de coasta din Republica Dominicana prin toata jungla:"Am plans ca un copil!"

Citeste si: Marea Finală „Survivor România”, pe 10 iulie, de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Saptamana trecuta, Culita si Sebastian Chitosca  aveau sa incalce regulamentul Survivor Romania 2021, iar de atunci Daniel Pavel le-a spus ca vor fi sanctionati:" ”Doi concurenți care au încălcat regulamentul! Ei bine, faptele voastre, dragilor, nu pot fi trecute cu vederea!”,  a anuntat atunci prezentatorul. Unul dintre ei este Culita Sterp care s-a indepartat prea mult de tabara Faimosilor ajungand sa se rataceasca in jungla dominicana.

Mai mult, concurentul a fost gasit cu ajutorul pazei de coasta din Republica Dominicana si a politiei locale care au intervenit si l-au cautat peste tot de teama pericolelor la care ar fi putut fi expus. Cand a fost gasit Culita a fost extrem de surprins sa vada cata lume a fost mobilizata pentru a da de urmele lui:" "Când am ieșit din apă și i-am văzut pe toți oamenii ăștia aliniați, mamă, m-am speriat.
Unul era cu pușca, unul era cu pistolul, unul era îmbrăcat în soldat, unul era șeful emisiunii, unul era... Doamne, ce-i cu toți oamenii ăștia? Erau 10 oameni aliniați și eu zici că eram infractorul și ieșeam din apă și se uitau toți la mine și mă gândeam acum să vezi că scoate ăla pușca și ăla zice puf. M-am speriat când i-am văzut pe toți că se uitau așa la mine, zic: Doamne, dar ce am? Mă așteptam să mă caute, dar nu atâta lume.
Stateam asa la foc si am izbucnit in plans, plangeam ca un copil. Dar asa d eunul singur. Nu imi place sa plang asa, sa ma exteriorizez. Am vrut sa vorbesc asa cu tine, sa stam amandoi sa povestim. Nu prea imi place sa ma plang. Cateodata explodez, se aduna si se aduna. Am patit, am spus la unul pe care il consideram prieten si dupa aia tot eu eram tradator.”

SURVIVOR ROMANIA 2021. Daniel Pavel anunta decizia in privinta lui Culita si a lui Sebastian Chitsoca dupa ce au incalcat regulamentul 

Citeste si: REACTIA Danielei Iliescu dupa ce Culita Sterp a clacat la Survivor Romania 2021 si a sfarsti cautat de politie in jungla dominicana!

 

Sebastian Chitosca, un alt Faimos de la Survivor Romania, a incalcat regulamentul si pentru el Daniel Pavel va anunta decizia Finala in ce priveste pedeapsa. In ultima perioada, Sebastian are multe conflicte cu diferiti concurenti in tabara Faimosilor. Cel mai recent conflict al sau este cu noua concurenta Irisha careia ii spune cateva replici extrem de dure:" ”E clar că nu pot să o agreez, indiferent de numele ei! Eu sunt țăran de la Moldova și spun lucrurilor pe nume, poate să fie în fața mea și Britney Spears!”  

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.