Catalin Morosanu, dezvaluiri socante despre Elena Marin:"Ai vazut cum arata acum?!Ma trezeam langa ea si avea fata umflata" Ce i-au spus medicii Faimoasei de la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 01:05
Morosanu a dezvaluit ce probleme de sanatate are Elena Marin

Catalin Morosanu a facut cateva dezvaluiri la adresa Elenei Marin in ce priveste starea ei de sanatate si spune ca de mai multe ori a sfatuit-o sa mearga la medic.

Este clar pentru toata lumea ca Elena Marin si Catalin Morosanu s-au imprietenit si s-au sprijinit reciproc in competitia Survivor Romania 2021, iar luptatorul i-a luat de mai mult eori apararea in fata lui Zanni spunandu-i sa isi retraga cuvintele urate la adresa ei. Elena Marin a fost foarte afectata in momentul in care Morosanu a parasit competitia Survivor Romania, plangand in hohote in Consiliul de Eliminare pierzand astfel un sprijin important.

Cu ce probleme de sanatate se confrunta Elena Marin la Survivor Romania 2021

Citeste si: Survivor Romania 2021. Consiliu de Urgenta in lacrimi. Un nou concurent este eliminat! DECIZIA in privinta lui Culita si a lui Sebastian Chitosca dupa ce au incalcat regulamentul

Si dupa ce a iesit din competitie, Moro a avut numai cuvinte de lauda la adresa dansatoarei spunand ca este o femeie cu foarte mult bun simt si isi doreste sa ajunga pana in Finala deoare merita.

Mai mult, Morosanu a spus ca Elena Marin are grave probleme de sanatate in ciuda faptului ca a rezistat in competitie  inca de la inceput. "Cu Elena m-am înțeles cel mai bine. Din prima zi în care am intrat în concurs dormeam cu ea. Nu știam performanța ei sportivă, dacă era bună sau nu. Mi-a plăcut caracterul ei, bunul ei simț, are cei 7 ani de acasă.
Mereu a fost o femeie cu bun simț și mi-a plăcut chestia asta. Au fost momente când și ei i-a fost greu și mie mi-a fost foarte greu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Elena Marin, aparata de Catalin Morosanu

Citeste si: Elena Marin, convinsa ca poate castiga Survivor Romania 2021! Zanni, noi acuzatii la adresa ei:"Se chinuia sa planga, n-avea lacrimi in ochi..."

Acum a rămas singură și sper să se împrietenească cu alte persoane. Sper că Dumnezeu să o ajute să ajungă până în finală și să câștige concursul. O

văd în finală, de căștigat nu știu, oamenii vor decide. Ai văzut cum arată acum?! Este umflată, femeia n-a mai avut menstruație de când a venit. Efectiv au dereglări hormonale. Mă trezeam lângă ea și avea față umflată. Și i-am zis să meargă la medic, dar nu avea ce să-i facă. Pentru femei e cruntă competiția. Femeile sunt niște eroine că rezistă acolo, pentru bărbați e altceva și că igienă.
M-a întrebat cineva dacă facem dus. Facem baie în apă sărata, fără săpun, fără nimic”
a spus Morosanu in emisiunea Teo Show.

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.