Live Stream Online „În căutarea adevărului” - Ediția de miercuri, 21 aprilie - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 01:20
Cuplul în prag de despărțire de la "În căutarea adevărului"
Sursa: captura video Kanal D

Episodul 433 din "În căutarea adevărului" este difuzat astăzi la Kanal D. Urmărește "În căutarea adevărului" și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Episodul de astăzi ne înfățișează un cuplu care are multe de ascuns. La fel ca în emisiunea de ieri, e vorba de un cuplu care se destramă.

Bărbatul își anunță soția că are o veste bună, spunându-i că se vor muta în Iași. Ea refuză să plece și vorbește cu mama ei despre asta.

Vezi Online Video emisiunea "În căutarea adevărului" pe Kanal D

Mama tinerei îi spune să îl lase să plece singur la Iași și că îi va găsi ea un partener după aceea.

"Niciodată nu mi-a plăcut", spune femeia la testimoniale, referindu-se la ginerele său.

Intriga abia acum începe. Aflăm că bărbatul are o relație de 6 ani cu o altă femeie și că mai are și un copil cu ea.

Soția lui și mama acesteia sunt consternate.

Vom afla întreg adevărul, la fel ca în fiecare ediție, la confruntarea la care participă și Ernest, prezentatorul emisiunii.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"În căutarea adevărului", o emisiune inspirată din realitate

Emisiunea "În căutarea adevărului" este inspirată din realitate. Chiar dacă cei care apar în fiecare ediție sunt actori amatori, la fel ca la precedenta emisiune prezentată de Ernest la Kanal D, "Ochii din umbră", întâmplările ar putea avea loc și în realitate.

Ceea ce învățăm din fiecare poveste este cum să reacționăm în cazul în care suntem puși în astfel de situații-limită, cu care au de-a face actorii din fiecare episod.

Ernest Takacs are diplomă de detectiv, iar formatul emisiunii i se potrivește de minune.

"Inițial de la această idee am pornit. Mi-am dorit când făceam „Ochii din umbră” să știu exact „cu ce se mănâncă” meseria asta. Mi-a prins bine experiența asta, e un domeniu interesant, mi-ar plăcea să activez în acest domeniu, dar este imposibil. Aș putea să încerc să coordonez o echipă de neobservat, ceea ce pentru mine e imposibil.

Aș putea încerca să coordonez o echipă de detectivi, dar dacă nu ești pe teren, nu ai parte de adrenalină, nu mai are niciun farmec", declara Ernest într-un interviu pentru Libertatea.

Emisiunea "În căutarea adevărului" este difuzată de luni până vineri de la ora 13:00 la Kanal D. Ea poate fi urmărită și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro, accesând pagina  https://www.kanald.ro/live.html  atunci când emisiunea este transmisă la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online „În căutarea adevărului”- Ediția de marți, 20 aprilie- VIDEO Un bărbat, pe culmile disperării!