Marinescu, amenintari la adresa Alexandrei! "Nu vreau sa vorbesc ca e posibil sa pleci din emisiune!" Urmariti o noua editie incendiara Puterea dragostei, joi, 22 aprilie, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 21 apr 2021, 19:15
Marinescu de la Puterea dragostei Foto(4)
Marinescu isi schimba atitudinea fata de Alexandra si trece la amenintari!
Sursa: Captură KANAL D

Marinescu schimba foaia in privinta Alexandrei si lanseaza amenintari neasteptate. Cum va reactiona concurenta?

Desi saptamana aceasta a debutat cu o atmosfera mai relaxata si mai pasnica in casa Puterea dragostei, treptat lucrurile s-au precipitat din nou si s-a ajuns la noi certuri si chiar conflicte mari intre concurenti.

Marinescu lanseaza amenintari la adresa Alexandrei! "Nu vreau sa vorbesc ca e posibil sa pleci din emisiune!" 

Dupa ce in cea mai recenta Gala Puterea dragostei, Omar a parasit competia din cauza faptului ca a acumulase cele mai putine voturi din partea telespectatorilor.

In locul acestuia a intrat in casa iubirii un nou concurent, Paul, care a facut furori printre fete. Mai mult decat atat, dupa ce a invitat-o la dans pe Aya, acesta i-a starnit gelozia lui Andrei, fostul ei iubit, care a inceput sa se reapropie de frumoasa bruneta in speranta ca vor mai putea da o sansa relatiei lor.

Treptat, atmosfera din casa Puterea dragostei a inceput sa redevina agitata, iscandu-se noi certuri, jigniri si chiar conflicte grave intre concurenti.

In editia de miercuri lucrurile au scapat de sub control, in casa baietilor, unde a izbucnit un mare scandal intre Romeo si Radu, care au ajuns la un pas de a se lua la bataie.

In editia de joi, 22 aprilie, a emisiunii Puterea dragostei, ziua incepe intr-o nota mai linistita si chiar romantica. Radu ajunge in camera rosie cu cele doua surori, Alexandra si Adriana si este nevoit sa aleaga pe una dintre ele.

Insa in tot acest timp, Codrut si Alex Stoica fierb de gelozie, stiind ca fetele pe care ei le plac sunt in compania lui Radu.

Pe de alta parte, Marinescu pare ca are de gand sa schimbe foaia in privinta Alexandrei, cea de care se apropiase destul de mult in perioada vacantei pe care au petrecut-o amandoi in Republica Dominicana. Tanarul lanseaza amenintari la adresa frumoasei blondine, careia ii spune raspicat faptul ca ar putea sa faca anumite dezvaluiri despre ea, ce i-ar aduce eliminarea din casa Puterea dragostei.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Nu vreau sa vorbesc ca e posibil sa pleci din emisiune! Si stiu ca viata ta e televiziunea",

spune Marinescu.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021 – A doua parte- VIDEO. O nouă bătaie la Puterea Dragostei!

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 21 aprilie 2021- Prima parte- VIDEO. O nouă bătaie în casă!

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.