Vezi online serialul „La răscruce” subtitrat în limba română - Episodul 27, sezonul 1, joi, 22 aprilie 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 03:30
Kadir încearcă să afle criminalul familiei sale
Sursa: captura video Kanal D

Un nou episod plin de suspans din serialul "La răscruce" este difuzat la Kanal D, în această seară. Urmărește serialul și Live Video Online, pe kanald.ro.

Kadir își continuă cercetările pentru a afla cine este asasinul familiei sale.

Iubita lui Kadir, Zeynep, îl ajută și ea pe Kadir să afle adevărul. Pentru a afla amănunte, ea apelează inclusiv la Veli, cel obsedat de ea și inamicul lui Kadir.

Vezi Video Online subtitrat serialul „La răscruce” pe Kanal D

Kadir identifică noi piste, care îl duc tot mai aproape de marele lui dușman, "Neînsuflețitul" (Cansiz).

Ce nu știe Kadir este că acesta este tocmai tatăl lui. 

În timpul în care Kadir află lucruri despre "Neînsuflețitul", fără să știe că acesta e tatăl lui, Zeynep se întâlnește față în față cu mama lui Kadir. Zeynep o roagă pe aceasta să păstreze încă secretul despre cine e "Neînsuflețitul" tocmai pentru ca, dornic de răzbunare, Kadir să nu își omoare tatăl.

Kadir pare tot mai aproape să se întâlnească cu tatăl lui, iar confruntarea va avea, fără îndoială, loc în curând.

După ce și-a pierdut soția și fiica, eroul nostru, Kadir, pare că își recapătă ce a mai rămas din familia lui.

Kadir se împacă cu mama lui!

Încurajat de Zeynep, Kadir se întâlnește cu mama lui, după 20 de ani.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Reticent la început, având în vedere că aceasta l-a părăsit când era foarte mic, Kadir crescând la orfelinat, el ajunge să se împace cu cea care i-a dat viață.

Serialul turcesc "La răscruce" este un succes uriaș și în România. Serialul a fost de mai multe ori lider de audiență pe tronsonul său orar.

Personajele principale ale serialului sunt Kadir (Kıvanç Tatlıtuğ) și Zeynep (Elçîn Sangu). Kadir își pierde soția și fiica într-un cumplit atac terorist și decide, simțindu-se vinovat, să își pună capăt zilelor. Kadir alege să facă acest lucru printr-un accident, însă nu reușește să se omoare.

În urma accidentului, Kadir o reîntâlnește pe Zeynep, pe care o cunoștea de la orfelinat. Zeynep îl ajută să își recapete dorința de a trăi și îl face să cunoască din nou dragostea.

Serialul „La răscruce” poate fi urmărit atât la TV, cât și online, live video pe Kanal D, însă doar în România și Republica Moldova. Pentru a putea vedea serialul online trebuie doar să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html   de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil. 

Serialul „La răscruce” face parte din   programul TV al postului de televiziune Kanal D  și este difuzat de două ori pe săptămână, după Survivor România 2021. În această seară "La răscruce" începe după ora 23:30.

Citeste si: Vezi online serialul "La răscruce" subtitrat în limba română- Episodul 25, sezonul 1, joi, 15 aprilie- VIDEO

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.