Miran, fata in fata cu Hazar! Cum va reactiona tanarul cand va descoperi ca cel pe care il considera asasinul mamei sale este de fapt tatal sau! Aflati totul LUNI, 26 aprilie, intr-un nou episod din "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 apr 2021, 12:57
miran din serialul hercai Foto(5)
Miran il infrunta pe Hazar.
Sursa: Captură KANAL D

Miran ajunge fata in fata cu Hazar, cel pe care il considera asasinul mamei sale! Aflati cum va reactiona tanarul cand va descoperi ca este tatal sau!

Serialul turcesc de exceptie, "Hercai", difuzat la Kanal D, de luni pana miercuri, de la ora 20:00, a fascinat telespectatorii cu povestea impresionanta de dragoste a doi tineri, nascuta din ura aprinsa intre doua familii puternice din orasul Midyat.

Productia "Hercai" a debutat cu o intriga captivanta si anume un plan diabolic de razbunare pus la cale de Azize Aslanbey impotriva familiei Sadoglu, pentru a razbuna moartea fiului ei, care va declansa o serie de actiuni palpitante.


Din dusmania aprinsa intre cele doua familii se naste o impresionanta poveste dragoste intre Reyyan si Miran, in ciuda faptului ca tanara face parte din familia Sadoglu. Cei doi tineri vor lupta neincetat pentru iubirea lor si vor dobora orice obstacol aparut in calea fericirii lor.

Miran descopera adevarul despre identitatea tatalui sau!

In episodul de luni, 26 aprilie, din serialul "Hercai", lucrurile vor lua o intorsatura neasteptata in familia Aslanbey, dupa ce Miran descopera adevarul despre tatal sau!
Dupa ce Harun i-a spus lui Hanife sa ii duca scrisoarea lui Hazar, barbatul

merge la mormantul fostei sale iubite, Dilsah, pentru a se reculege.

Aici, barbatul il va reintalni pe Miran si pe bunica lui, Sukran si se va confrunta din nou cu furia tanarului, care il prezinta bunicii sale drept criminalul mamei sale. In acel moment, Hazar ii reaminteste adevarul lui Miran, spunandu-i ca el a iubit-o de fapt pe mama sa, demonstrandu-i acest lucru prin scrisoarea pe care femeia i-a scris-o cu multi ani in urma, in care ii povestea prin ce chinuri trece la conacul familiei Aslanbey.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kanal D, prima optiune a telespectatorilor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu serialul “Hercai”

Citeste si: Hazar din serialul "Hercai" traieste o frumoasa poveste de dragoste cu una dintre cele mai talentate si apreciate actrite din Turcia! Iata cu CINE este casatorit celebrul Serhat Tutumluer!