Regulile incalcate de Culita Sterp si Sebastian Chitosca la Survivor Romania 2021. Ce au facut cei doi Faimosi?

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 22 apr 2021, 23:38

Sebastian și Culiță Sterp au aflat în această seară ce decizie a fost luată în privința lor, după ce au încălcat regulamentul.

În ediția din această seară de la “Survivor România” a fost un Consiliu de urgență, unde Sebastian Chitoșca și Culiță Sterp au explicat de ce au încălcat regulamentul emisiunii. Daniel Pavel a facut un anunț surprinzător, în Arenă, cu privire la această situație.

Citeste si: Jador nu este prezent nici la Jocul pentru Recompensa si nici in Consiliul de Urgenta de la Survivor Romania 2021! Ce se intampla cu Faimosul? Va mai putea reveni in competitie?

Regulile incalcate de Culita Sterp si Sebastian Chitosca

Culiță Sterp de la „Survivor România” a pus pe jar întreaga echipă de producție, după ce timp de zece ore, acesta a fost de negăsit. Mai mult, polițiștii au ajutat la găsirea artistului în Republica Dominicană. Acesta a mărturisit că s-a rătăcit în junglă.

Culiță Sterp le-a dat mari emoții tuturor după ce a dispărut vreme de mai multe ore.

Acesta a avut nevoie de liniște, moment în care a decis să plece în pădure. A vrut să doarmă, iar în momentul în care și-a dorit să se întoarcă a realizat că s-a rătăcit. Culiță Sterp a fost căutat de autoritățile locale.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Am depasit limitele perimetrului, desi nu mi-am dat seama. Am vrut sa stau putin singur, se pare ca m-am dus putin cam departe si cand am vrut sa vin inapoi, de unde sa mai stiu drumul?! Am strabatut prin jungla vreo 5, 6 ore. Am intrat in apa sa ma spal si cand sa ies, am vazut insula noastra.", a spus Culita Sterp.

Citeste si: Mellina a reactionat dupa ce fostii coechipieri au facut-o falsa:"Puteti sa-mi spuneti, fetelor acum de ce..."

De asemenea, Sebastian a incalcat si el regulamentul, in momentul cand era la recompensa impreuna cu echipa Faimosilor. Fostul fotbalist a incercat sa ia legatura cu un membru din familia lui, mai exact cu cu sotia lui.

"Am incercat sa iau legatura cu sotia mea. Eu de cand sunt cu sotia mea, mai mult de doua saptamani pe an, nu ne-a despartit nimic. M-am trezit in acea dimineata...

nu mai aveam stare, nu mai aveam chef sa fac nimic, simteam ca vreau sa plec acasa.

Am incercat sa fac rost de telefon si am tinut sa-i scriu doua fraze sotie mele, sa-i spun ca o iubesc mult, sa-i spun ca mi-e foarte dor de ea. Nu-mi pare rau, pentru ca am facut ce am simtit pentru femeia langa care o sa mor.", a spus Sebastian.

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.