Jador, primele declaratii despre coechipierii lui dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021

Autor: Alice Popescu
Jador, primele declaratii dupa ce a fost eliminat de la Survivor Romania 2021

Jador a fost eliminat in Consiliul de Urgenta de aseara de la Survivor Romania 2021 avand un discurs emotionant fata de cei cu care a impartit si bune si rele in jungla dominicana.

Jador a parasit competitia Survivor Romania 2021 fericit, asa cum spune el deoarece a ceasta experienta l-a schimbat total si si-a dat seama care sunt lucrurile cele mai importante in viata. Fostul concurent este multumit de parcursul pe care l-a avut in competitie si spune ca nici nu se astepta sa ajunga pana paici avand in vedere ca el nu este un sportiv de performanta si nici vreun campiona mondial.

Jador a fost eliminat de la Survivor Romania 2021. Primele declaratii ale vedetei

Citeste si: Survivor Romania 2021. Cea mai surprinzatoare ELIMINARE a unui concurent in Consiliul de Urgenta:"Sper ca am fost cel mai iubit pana in momentul de fata!"

In ce priveste acest aspect, Jador a mai tinut sa precizeze ca este onorat ca a stat langa campioni mondiali si a impartit si bune si rele cu adevarati sportivi cu performante.

Unul dintre ei este Cosmin Stanciu pe care il admira foarte mult pentru taria de caracter si pentru faptul ca a avut ce invata de la el.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

M-am luptat cu niste adevarati barbati desi eu credeam ca nu sunt in stare. Cand am venit vorbeau despre respiratie. Nu vreti sa stiti ce credeam eu cand Cosmin a inceput sa vorbeasca despre fiecare molecula din corp...am zis, unde ma duc eu aici, dau examene. N-am fost chiar asa praf. Nu ma compar cu ei, sunt niste sportivi excelenti, campioni mondiali si fotbalisti, niste campioni si sa ma ierte cu totii daca am gresit, eu am gura mare, nu tin nicio rautate.  

Cea mai importanta lectie pentru mine e ca statream in baraca jos, descult si gatea Majda si imi aduceam aminte cum stateam cu fratii mei in jurul focului acolo la mama. Avea o soba de lut.

Jador s-a impacat cu toti coechipierii lui inainte de a-si lua ramas bun

Citeste si: Survivor Romania 2021. Razboi total in miez de noapte intre Albert si Sorin:"Mai, nene, esti bolnav cu capul?!"

Mancam cu totii bors si a doua portie nu mai era, nici acasa si nici aici si asta e lectia pe care am invatat-o aici;oricine ai fi si oricand,poti sa cazi. Eu sunt pregatit oricand sa fiu sarac. Multumesc lui Dumnezeu ca m-am pus intr-o pozitie atat de frumoasa, parintilor mei, oamenilor. Nu o sa uit de unde am plecat. Eu nu sunt Jador, sunt Ionut.

Sa nu fie nimeni suparat ca plec acasa. Daca eu m-am accidentat, trebuie sa castige unul care are nevoie, m-am gandit la asta. Mi-e greu, ii iubesc pe astia, pe toti. Mi-as dori sa fiu ca si Cosmin. Eleno, ne despartim, iarta-ma ca am gresit. Ma duc acasa la mama si la tata," a declarat la un moment dat vedeta la Survivor Romania 2021.