Mama Geta, primele reactii dupa ce l-a vazut pe Culita ca a clacat si s-a ratacit in padure! Femeia a izbucnit in lacrimi si spune ADEVARATUL MOTIV care l-a determinat sa faca asta

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 23 apr 2021, 08:25
Mama Geta, dezvaluiri despre Daniela Iliescu

Mama Geta a vorbit intr-un interviu emotionant despre reactia lui Culita de acum o saptamana cand a plecat in padure sa se reculeaga si s-a ratacit.

Mama Geta a dezvaluit faptul ca nimeni din familia lui Culita nu se astepta ca el sa reziste atat de mult in jungla dominicana, iar acum este clar ca dorul de casa, in special de Daniela Iliescu si de copilul care urmeaza sa se nasca il fac pe Faimos din ce in ce mai vulnerabil, mai ales ca stie ca se apropie momentul cand viitoare lui sotie va naste.

Mama Geta a dezvaluit ca asta il mistuie cel mai tare pe fiul ei si ca odata cu el a plans si ea acasa pentru ca nu e usor sa isi vada copilul atat de afectat.

Mama Geta, in lacrimi pentru fiul ei, Culita Sterp dupa ce a vazut cum a clacat la Survivor Romania

Citeste si: REACTIA Danielei Iliescu dupa ce Culita Sterp a clacat la Survivor Romania 2021 si a sfarsti cautat de politie in jungla dominicana!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Cel mai tare se gândește la minunea care o să vină pe lume și la fata asta.

Asta îl dărâmă cel mai tare. Le duce dorul. Nu am vrut să mă panichez, să nu mă vadă ceilalți copii. Toată emisiunea am stat cu ochii în lacrimi, dar m-am bucurat că l-au găsit în junglă, că e bine, sănătos. Mi-e foarte dor de el și mă rog în fiecare zi să nu se accidenteze. El e înalt, e mai greu să te bagi pe sub toate obstacolele. Foarte mult o încurajez și pe Daniela.
Sunt bărbați care s-au dus la război și nu s-au mai întors.Bărbatul meu a fost la pușcărie și eu eram singură cu doi copii, eram și gravidă cu Getuța în burtă. Casa încă nu era construită și foarte greu a fost să mă gândesc seara ce pun pe masă la copii, a declarat mama Geta pentru wowbiz.ro

Daniela Iliescu, pregatita sa nasca si fara Culita langa ea

Citeste si: Regulile incalcate de Culita Sterp si Sebastian Chitosca la Survivor Romania 2021. Ce au facut cei doi Faimosi?

Acum noi suntem alături de, părinții ei, are tot ce îi trebuie, să ne rugăm doar să vină Culiță sănătos acasă.Ea din zi în zi așteaptă(Ileana). Își dorește să nască natural, eu le-am spus că nu am fost în viața mea la un control când eram gravidă.

Nășteam cu femeia de serviciu, cum s-ar spune.Iubita lui e optimistă, chiar dacă ea va naște și el nu o să fie acasă, important e să fie el sănătos. Mai are 7 săptămâni până se face termenul. Ei nu au crezut că va sta Culiță așa mult. El a mai plâns odată în curte foarte tare, când s-a căsătorit tânăr. Copiii au recitat o poezie și a plâns toată lumea din curte, în frunte cu el. Așa e el, mai emotiv,” a dezvaluit mama Geta.

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.