Live Stream Online Survivor România - Ediția de vineri, 23 aprilie – VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 23 apr 2021, 18:00
Scandal la Războinici
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție foarte interesantă a reality-show-ului Survivor România are loc astăzi. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Vor fi tensiuni la Războinici, scandalul fiind unul major.

"Băi, tu ești sănătos la cap?", se aude în timpul discuției tensionate din miezul nopții.

Vezi Online Video ediția de vineri, 23 aprilie a emisiunii “Survivor România” Live pe Kanal D

Vom avea parte de jocul pentru imunitate astăzi, un joc foarte important.

Așa cum știți deja, câștigătorii își păstrează echipa intactă, în timp ce echipa pierzătoare trebuie să nominalizeze un concurent pentru eliminare.

Simpaticul Jador a părăsit competiția ieri. A fost un Consiliu de Urgență în care s-a anunțat și plecarea lui Jador din competiție.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

În ciuda faptului că Jador nu este sportiv de performanță, cântărețul a făcut tot posibilul să se lupte de la egal la egal cu concurenți care sunt sportivi de performanță, din echipa Războinicilor.

Jador s-a confruntat recent cu o accidentare gravă, care l-a ținut departe de câmpul de bătălie cu Războinicii. 

"Prima luna a fost cea mai grea, am plans de foame, eram obisnuit cu foamea, dar nu atat de multa foame.

Am facut foamea la viata mea, dar nu chiar atat sa plang de foame, a fost foarte greu. Ma bucur ca am avut oportunitatea sa fiu aici. Nu imi pare rau ca mi-am rupt dintele, piciorul, spatele. Luam pastile cu pumnul, nu stiam ce iau, am fost cel mai bolnavicos aici. Sunt un om fericit. Sa nu fie nimeni suparat ca plec acasa. Daca eu m-am accidentat, trebuie sa castige unul care are nevoie, m-am gandit la asta.
Mi-e greu, ii iubesc pe astia, pe toti. Mi-as dori sa fiu ca si Cosmin. Eleno, ne despartim, iarta-ma ca am gresit. Ma duc acasa la mama si la tata"
,   a spus Jador înainte de a părăsi efectiv competiția Survivor România 2021.

Emisiunea "Survivor România" face parte din   programul TV al postului Kanal D   și este difuzată joi, vineri, sâmbătă și duminică la Kanal D, de la ora 20:00.

Dacă nu vrei să ratezi nicio ediție a emisiunii, trebuie să știi că acum o poți urmări și online. "Survivor România" poate fi urmărită live video online pe site-ul kanald.ro, accesând   pagina oficială de LIVE STREAM  de pe laptop, tabletă sau telefonul mobil.

Citeste si: Ce a pățit Alin Sălăjean după ce a văzut ediția de joi a emisiunii Survivor România 2021? Războincul a făcut dezvăluirea: „Pe bază de stres...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.