Marcel Pavel are probleme cu banii: „Am ajuns la fundul sacului!”

Autor: Elena Padure
Actualizat: 24 iul 2022, 04:45
Marcel Pavel are probleme cu banii, dupa o serie de investitii nefericite in 2008

Marcel Pavel a ajuns să aibă probleme cu banii după ce a făcut mai multe investiții care s-au dovedit a fi nepotrivite..

Marcel Pavel traversează o perioadă dificilă  și are probleme cu banii. Pandemia a agravat situația financiară a artistului, care era deja una complicată, după o investiție nereușită a cântăreșului în 2008. iar p fiind anulate concertele și evenimentele la care participă. Astfel, Marcel Pavel a declarat că a ajuns la ”fundul sacului”.

Marcel Pavel are probleme financiare

În 2008, Marcel Pavel a investit 40.000 de euro în terenuri,  investiție care i-a adus pierderi uriașe.

Pandemia l-a afectat financiar și mai mult pe artist, care are 8 persoane în întreținere.

„Am făcut o imprudență prin 2008. Am investit aiurea banii în niște terenuri și de atunci nu-mi mai revin cu banii. Trebuie să întrețin opt persoane și în pandemia asta e foarte greu. Am ajuns la fundul sacului! Dacă eram în altă țară, probabil eram milionar și aveam și avion la scară! ”, a dezvăluit Marcel Pavel într-o emisiune TV, potrivit romaniatv.net.  

Cunoscutul artist s-a infectat cu COVID la jumătatea anului 2020 și a fost internat o perioadă lungă în spital. I-au fost afectați plămânii în proporție de 50%, însă reușit să își revină. Artistul dorește să se vaccineze, deși se teme de reacții adverse, fiind predispus la tromboze.

„Mă vaccinez după Paşte, am avut anticorpi. Am teamă de reacţii adverse, sunt predispus la tromboze de atunci, de la tratament.

Am 62 de ani totuşi!” , a mai spus Marcel Pavel.

Citeste si: Marcel Pavel, mesaj transant dupa ce s-a spus ca a fost platit sa se imbolnaveasca de coronavirus

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus

Artistul se afla in afara pericolului, si s-a recuperat in orasul lui de suflet, intr-un loc linistit, aproape de natura, unde poate avea parte de multa odihna, dar si de pace.

" Bună dimineața, dragi prieteni! A 5 a zi de recuperare! Aș dori să le mulțumesc celor care s-au rugat pentru mine și mi-au fost alături în clipele dificile ale vieții mele prin care am trecut și trec! M-am rugat pentru voi! M-am rugat și pentru detractorii care au aruncat cu venin!

M-am rugat, spunând: "Doamne, scoate veninul din oameni și înlocuiește-l cu.....miere"!

Citeste si: Marcel Pavel, relatie speciala cu cu fratele si sora lui! Cei trei frati au facut dezvaluiri inedite din copilarie! Iata cat de talentat este si fratele artistului!

Amin! Dumnezeu să ne ocrotească!", a scris Marcel Pavel pe Instagram.

Citeste si: Marcel Pavel s-a vindecat de coronavirus! Ce le-a transmis artistul celor care l-au sustinut si celor care l-au aratat cu degetul

 

 

Taguri:

Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.