Primele imagini cu Vera de la Survivor România 2021 după ce a ajuns în țară. Cine a așteptat-o cu un buchet mare de flori la aeroport?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 24 iul 2022, 05:20
Vera de la Survivor România 2021 după ce a ajuns pe aeroport
Sursa: Captură KANAL D

Vera a fost eliminată de la Survivor România 2021, iar acum, Războinica s-a întors în România. Cine a așteptat-o la aeroport?

Vera, fosta concurentă de la Survivor România 2021, s-a întors în țară după ce a fost eliminată din competiție. Chiar dacă nu a avut ocazia să petreacă foarte mult timp în Republica Dominicană, Războinica le-a dus dorul tuturor celor dragi și s-a bucurat să îi vadă la aeroport. Cine a așteptat-o cu flori?

Vera de la Survivor România 2021, revedere emoționantă. Războinica a izbucnit în lacrimi

Verei i-au lipsit multe la Survivor România 2021, având în vedere condițiile grele din Republica Dominicană, însă cel mai mult i-a dus dorul fiului ei. Războinica i-a simțit lipsa în fiecare moment, dar a fost motivată să lupte pentru a dovedi că este o adevărată supraviețuitoare.

Drumul ei în cadrul competiției a luat sfârșit după ce Albert a nominalizat-o în consiliul de eliminare și pentru că a primit cele mai puține voturi din partea publicului, Războinica a părăsit competiția.

Acum, Vera a ajuns acasă și a avut parte de o întâlnire emoționantă pe aeroport. Fiul ei a așteptat-o cu flori și în momentul în care a revăzut-o a izbucnit în lacrimi, lucru care demonstrează că cei doi au o relație cu adevărat specială. Prietenele Verei au fost și ele prezente la aeroport pentru a o întâmpina pe Războinică.

Citeste si: Vera Miron, detalii in premiera despre starea de sanatate a lui Sindy de la Survivor Romania 2021

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vera și-ar fi dorit să rămână mai mult la Survivor România 2021 pentru a dovedi că este o concurentă bună și care poate aduce foarte multe puncte, însă nu a mai avut șansa să facă acest lucru. După ce Albert a votat-o în consiliul de eliminare, Vera a izbucnit, dezvăluind despre acesta că este un om fals și care nu poate lua decizii asumate în cadrul competiției.

„Aveam  o presimțire domnul Dan că o să plec, am simțit asta de azi dimineață de când m-am trezit și chiar am avut o conversație cu colegii mei și le-am spus că am o presimțire și că o să plec. Îmi pare rău că plec dintre ei, mi-aș fi dorit să stau mai mult, dacă atât a fost să fie pentru mine...Voi pleca acasă cu capul sus.

Domnul Dan, mă bucur că am făcut parte din această emisiune, sunteți niște oameni deosebiți cu toții, mi-a părut bine să vă cunosc pe fiecare în parte, pe dumneavoastră, echipa mea, echipa Faimoșilor. O să vă urmăresc de acasă și o să îmi susțin echipa în continuare. , a spus Vera Miron dupa ce a fost eliminată de la Survivor Romania 2021. 

Războinica a părăsit competiția în lacrimi, aceasta considerând că eliminarea ei nu a fost una corectă, având în vedere că nu a avut la dispoziție timpul necesar pentru a demonstra că este o concurentă puternică din toate punctele de vedere.

Citeste si: Vera Miron, dezvaluiri in exclusivitate despre ce s-a intamplat intre ea si Albert inainte de ELIMINARE!

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.