Ei au ieșit învingători! Ce echipă a câștigat cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii?

Autor: Marina Ionescu
video Foto(4)

Razboinicii si Faimosii au dat totul pe traseu in jocul de imunitate, pentru a obtine marea victorie, insa o singura echipa a iesit invingatoare!

Faimosii si Razboincii au luptat cu deteminare pentru a castiga premiul fabulos pus in joc, insa in final, o singura echipa si-a adjudecat victoria! Cine a câștigat? 

Cine sunt castigatorii celui de-al doilea joc de imunitate al saptamanii? 

Jocurile de imunitate îi fac pe concurenți să lupte cu toate forțele pentru a obține victoria, astfel că și în această seară au dat totul pentru ca totemul de imunitate să intre în posesia lor.

Citeste si: Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta în cel de-al doilea joc de imunitate al săptămânii! Cum arată traseul de astăzi de la Survivor România 2021!

Faimosii si Razboinicii s-au confruntat pentru marea miza pusa in joc, pe un traseu extrem de dificil si solicitant, ce s-a desfasurat exclusiv in apa, insa ale carui obstacole au necesitat multa indemanare, iar la proba de final concurentii au avut nevoie de mult calm pentru a arunca cate patru inele.

Batalia a fost una epica, iar concurentii au incercat sa dea tot ceea ce au mai bun pe traseu din dorinta arzatoare de a castiga.

In aceasta seara, scorul a fost deschis de echipa Faimosilor, Stefan fiind cel care a adus primul punct. Lupta a continuat, iar Faimosii si Razboinicii s-au concentrat pentru a aduce puncte, insa in cele din urma, Faimosii au iesit invingatori.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Scorul final a fost de 10 la 6 pentru echipa Faimosilor, ei fiind cei care au castigat cel de-al doilea joc de imunitate al saptamanii.

Stefan a deschis scorul, iar Zanni este cel care a adus punctul decisiv si imunitatea pentru echipa sa.

Citeste si: Primele imagini cu Vera de la Survivor România 2021 după ce a ajuns în țară. Cine a așteptat-o cu un buchet mare de flori la aeroport?

Faimosii vor merge la consiliul de nominalizare linistiti, avand in vedere ca nici in aceasta seara nu vor face nominalizari, totemul de imunitate fiind in tabara lor in aceasta seara.

Dezamagiti dupa aceasta infrangere, Razboinicii stiu ca pentru ei consiliul de nominalizare nu va fi deloc unul usor si asta pentru ca vor fi în postura de a alege pe cine sa trimita acasa. 

Citeste si: Jador a ajuns în România! Cine l-a așteptat la aeroport? Faimosul a izbucnit în lacrimi când a văzut-o: „Nu mă așteptam să fie aici...”

Pana in prezent, nominalizat spre eliminare este Albert din echipa Razboinicilor, el fiind concurentul care a primit cele mai multe voturi din partea colegilor sai. Razboinii au făcut nominalizari dupa ce au pierdut jocul de imunitate anterior cu scorul de 10 la 7. 

Așa cum se intampla in fiecare saptamana, votul publicului va cantari foarte mult in consiliul de eliminare.