Roxana Ghita o desfiinteaza pe Maria Chitu dupa ultimele declaratii ale Razboinicei:"Mi se pare de joasa speta..."

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 05:40
Maria Chitu, luata in vizor de catre Roxana Ghita

Roxana Ghita este recunoscuta pentru sinceritatea si felul transant de a fi atunci cand face declaratii despre ce se intampla la Survivor Romania 2021.

Roxana Ghita nu a mai rabdat si a facut cateva comentarii transante la adresa noii concurente de la Survivor Romania 2021 si anume Maria Chitu care a reusit sa bage zanzanie nu doar intre Razboinici, ci sa starneasca intrigi si in randul Faimosilor cu ultima declaratie pe care a facut-o la adresa lui Culita Sterp.

"Voiam să subliniez ce a spus Sorin despre Maria, că a venit cu o strategie.

Ea caută vânătoarea asta de momente. A avut o mică discuție cu Jador pe traseu, cu gura îi spunea "Lasă-mă în pace!", dar cu sufletul spunea "Vino!". Când Jador s-a apropiat, ea a continuat să spună "Lasă-mă!", dar a pus mâna pe el. A căutat un moment și cu Culiță. I-a spus lui Culiță, "Te ador, Culiță!", a spus Zanni.

Razboinica sustine sus si tare ca Faimosul i-ar fi facut cateva complimente: „ In primul rand, Culita s-a bagat in seama si a spus anumite lucruri si am

comentat la ce a spus el. Nu am spus eu "Te ador, Culita!", a fost o continuare la ceea ce imi spunea Culita. Vorbeai ca e ea mai buna (Irisha), era vorba de silicoane..."

Culiță a recunoscut ca i-a spus Mariei ca: "Te trag sanii în jos"

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vazand toate aceste scene, Roxana Ghita, fosta Razboinica a luat atitudine si a spus ce gandeste despre comportamentul Mariei Chitu: "O sa imi dau si eu cu parerea. Maria a venit ca rezerva de acasa. A vazut care e situatia din camp si normal ca vrea sa aiba cat mai multa audienta si poate chiar are o strategie dandu-se de partea lui Albert si nu stiu daca vin din niste intentii pure.

Mie nici nu prea imi place de Maria si faza aia de a zis-o ca s-a dat Culita la ea si nu stiu ce complimente i-a facut. Sa zici lucrurile astea cand Culita are pe cineva insarcinata acasa, mi se pare de joasa speta."