Produse premium pentru bebeluși de la Little Prints

Author: Oana Iosif

Proaspeții părinți nu știu întotdeauna care sunt produsele pe care trebuie să le pregătească pentru cel mic care urmează să apară în viața lor. Există foarte multe elemente care trebuie să fie pregătite pentru ca somnul și activitățile zilnice să se desfășoare într-un mediu optim, ferit de bacterii și factori externi.

Little Prints este magazinul online care dispune de produse speciale pentru copii, încă din primele zile de viață. Acest eshop a fost primul din România care a adus pe piață produse premium de la branduri cunoscute din această nișă, precum Bibs, Finn + Emma sau Mushie. Sunt produse special create cu design unic și utilitate ridicată, recomandate chiar și de influenceri.

Suzetele și baby-nesturile esențiale pentru primele luni de viață

Pentru primul contact al bebelușului cu mediul familial al casei sunt necesare anumite elemente deja pregătite. Hăinuțele sunt articole nelipsite cu siguranță din garderoba celui mic, dar un baby nest este necesar, alături de acestea.

Acest spațiu optim pentru somn, disponibil la Little Prints, oferă copilului sentimentul de protecție datorită mediului cozy și restrâns al acestuia. După nouă luni petrecute în pântecul mamei, un spațiu larg poate speria copilul atunci când nu este în brațele părinților. Din acest motiv, un baby nest este important în aceste prime luni.

Suzeta este alt element important care are același rol, de a oferi sentimentul de liniște copilului, chiar și atunci când stă singur în pătuț. Suzetele marca Bibs de pe site au marginile spre exterior astfel încât contactul cu pielea fină al bebelușului să fie minim pentru a nu-l irita. Tetina este realizată din materiale speciale, non-toxice, la fel și culoarea aplicată pe suzete.

Prima veselă a copilului

După primele luni de viață, cel mic începe să preia diferite acțiuni de la adulți și dorința de autonomie crește. Sticluța cu lapte se transformă încet încet într-o cană specială pentru acesta, iar curând ia contact cu tacâmurile. Fiecare element pe care acesta vrea să îl schimbe sau să îl încerce este important și trebuie încurajat, deoarece sunt lucruri firești pe care trebuie să le învețe.

Produsele de la Little Prints sunt realizate din silicon alimentar. În gama de cani silicon ale acestora sunt disponibile cănițe de culori inedite și plăcute la vedere. O astfel de achiziție ajută copilul să își dezvolte vorbirea mai ușor, prin renunțarea la sticluța cu biberon. Unele variante au două mânere care facilitează prinderea și sunt foarte ușor de igienizat. Fie că sunt adăugate în mașina de spălat sau sunt spălate la mână, acestea sunt ușor de curățat, pentru ca cel mic să nu ia contact cu diferite bacterii.

Alături de o căniță, părinții pot achiziționa și un set marca Little Prints cu bol și tacâmuri. Bolul are o ventuză pe spate pentru a împiedica alunecarea acestuia de pe masă și este predispus cu un capac. Fiecare element este realizat din silicon de calitate și poate fi încălzit în cuptorul cu microunde. Pot fi elementele esențiale pentru primele mese ale celui mic.

Pentru a vizualiza toată gama accesați site-ul și pentru mai multe informații sau comenzi puteți trimite e-mail la adresa [email protected] sau puteți suna la numărul de telefon +4 0725 76 847.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.