In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Yaren, pe cale sa piarda tot!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 27 apr 2021, 10:17

Yaren pierde increderea tuturor membrilor din familia sa. Aflati ce i se va intampla tinerei in episodul de astazi din serialul “Hercai”.

Yaren continua amenintarile la adresa lui Hanife. Oricat de “incoltita” este Hanife, ea nu cedeaza in fata presiunilor lui Yaren, ba chiar femeia contracareaza atacurile verbale ale tinerei, amenintand-o ca atunci cand Nasuh va afla adevarul despre ea, nu va fi de bine.

Yaren, la un pas de a pierde tot!

Mai mult, Hazar afla tot ceea ce face Yaren si o “inlatura” din familie.

Yaren aproape ca nu mai are pe nimeni alaturi iar rautatea ei este pe cale de a fi cunoscuta de intreaga familie Sadoglu.

Miran inca lupta cu trecutul, cel plin de ura, asa cum l-a crescut bunica paterna. Pe de alta parte, Reyyan are convingerea ca sotul ei va alege, de data aceasta, calea adevarului si nu se va mai lasa influentat de Azize.

Si bunica Sukran are convingerea ca Azize va fi pedepsita pentru tot raul facut nepotului lor Miran.

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Hercai”, numai la Kanal D.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Yaren din serialul "Hercai", poveste de dragoste cu unul dintre cei mai in voga actori din Turcia! Iata cui i-a cucerit inima frumoasa Ilay Erkok!

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 33, sezonul 1, luni, 26 aprilie 2021- VIDEO

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!