Survivor Romania 2021. Surpriza uriasa la Survivor Romania 2021. Noi concurenti intra in competitie. Cine sunt acestia si cum au reactionat Faimosii si Razboinicii la vederea lor

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 08:00
Daniel Pavel anunta noi concurenti la Survivor Romania 2021

Daniel Pavel a facut anuntul la Survivor Romania 2021! Noi concurenti se alatura celor doua echipe aflate in competitie.

Inaintea Jocului pentru Recompensa, Daniel Pavel face anuntul care i-a bucurat teribil atat pe Faimosi cat si pe Razboinici. Prezentatorul reality-show-ului i-a anuntat ca noi concurenti li se alatura celor doua echipe. Noii competitori au starnit urale de aplauze, mai ales ca ambele echipe au inceput sa fie secatuite de puteri din cauza faptului ca multi concurenti buni au fost deja eliminati. Astfel, cele doua echipe s-au bucurat de noile forte proaspete si spera ca vor avea un suflu nou pe traseu pentru a castiga cat mai multe meciuri.

Ce echipa va reusi asta si cum isi vor doza energia si efortul concurentii, aflam pe parcursul competitiei Survivor Romania 2021.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Noi concurenti intra in competitie. Cine sunt acestia

Citeste si: Cuplul-bomba la Survivor Romania! Dezvaluiri incendiare facute de Razboinici despre Albert si Maria Chitu. Ce fac noaptea cand nu ii vede nimeni

Insa pana atunci, atat in tabara Faimosilor cat si in cea a Razboinicilor se duc conflicte interne care le macina energia si psihicul greu incercat al concurentilor. Razboinicul Sorin marturiseste ca plecarea lui Starlin  l-a inrait atat de tare, iar ceea ce au facut Albert si Maria l-au lasat complet rece. Maria, pe de alta parte recunoaste ca Sorin a exagerat cu plansul in Consiliul de Eliminare: "A fost o chestie exagerata sa planga in halul asta..."

Pe de alta parte Marius Craciun face cateva dezvaluiri care pune pe jar tabara Razboinicilor. Se pare ca Albert si Maria s-au apropiat foarte mult, poate mai mult decat ar trebui: "Uneori se tin in brate sau dorm fata in fata foarte apropiati." Albert recunoaste ca este ceva adevarat in ce spune Marius:"Mai este si frig, mai e si...na, asta este!" Si Sindy este de parere ca Maria nutreste ceva sentimente pentru Albert.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

SURVIVOR ROMANIA 2021. Lupte acerbe in interiorul echipei Faimosilor si a Razboinicilor

Citeste si: Roxana Ghita o desfiinteaza pe Maria Chitu dupa ultimele declaratii ale Razboinicei:"Mi se pare de joasa speta..."

In tabara Faimosilor, in schimb, Zanni, recunoaste ca s-a format o noua bisericuta, Irisha si Culita Sterp, iar Sebastian Chitosca este deranjat de atitudinea noului concurent, Stefan Ciuculescu:"Vine maimutoiul asta de trei zile si ne ia peste picior asa cum vrea el.

Este cunoscut conflictul pe care Sebi il are cu noua concurenta Irisha care nu cedeaza atat de usor si il pune la punct ori de cate ori are ocazia., De data aceasta, tanara i-a spus lui Sebastian ca va fi eliminat inaintea celor care au intrat recent in competitie:"Stai linistit ca o sa fii votata dupa noi sau inaintea noastra, apoi am ras.  Si s-a schimbat la fata..."

Incepe lupta pentru Jocul de Recompensa si apoi mini game-ul la care concurentii se distreaza copios pe marginea intrebarilor puse de Daniel Pavel! Astfel, nu ratati o editie de Survivor Romania 2021 plina de adrenalina, joi de la ora 20:00!