Află cum poți aduce mai repede în țară o persoană trecută în neființă! Alege serviciul de repatriere decedați care îți răspunde cel mai bine nevoilor!

Author: Oana Iosif
Actualizat: 28 apr 2021, 19:43

Pierderea unei persoane dragi pe teritoriul unei alte țări poate fi percepută ca o dublă lovitură. Pe de o parte există durerea pricinuită de pierdere, iar pe de altă parte există stresul cauzat de aducerea în țară a trupului neînsuflețit. Poți apela însă la un ajutor de încredere, prin intermediul unei firme profesionale ce oferă servicii de repatriere decedați. Dar unde și cum poți alege un astfel de serviciu?

Pentru a afla care sunt cele mai adecvate servicii funerare repatriere decedați și ce presupune acest demers, poți accesa site-ul Condoleante.ro. Pe această platformă întâlnești firme cu experiență și expertiză în oferirea unor servicii de repatriere sigure și rapide. Aceste firme pun la dispoziție servicii de transport decedați specializate și pot aduce în țară trupurile neînsuflețite ale celor ce au pierit în orice stat european, sau de pe alte continente.

Află care este cea mai rapidă și sigură modalitate de repatriere a unei persoane decedate

Cu siguranță decesul unei persoane apropiate este un proces prin care nu vrem să trecem, mai ales dacă se întâmplă pe teritoriul altei țări. Din păcate acest lucru se poate întâmpla și trebuie să știm cum să acționăm pentru a repatria trupul celui decedat și a-i oferi un ritual funerar cum i se cuvine. Cea mai eficientă și mai accesibilă metodă este apelarea la o firmă ce se ocupă cu aducerea în țară a persoanelor decedate în străinătate.

O firmă repatrieri decedați îți oferă consultanță, ajutor în întocmirea actelor pentru transportul funerar, precum și punerea la dispoziție a unui vehicul special destinat transportului persoanelor decedate. Aceasta oferă astfel servicii ce respectă legislația Uniunii Europene cu privire la repatrierea trupurilor celor decedați și stă la dispoziția familiei pentru realizarea întregii proceduri.

Pe platforma Condoleante.ro poți găsi firme autorizate și specializate în repatriere decedați de pe întreg teritoriul României. Vei vedea astfel serviciile pe care le oferă fiecare furnizor, informații utile și datele lor de contact. Poți astfel să compari serviciile și prețurile propuse de aceste companii. În acest fel poți alege firma care răspunde cel mai bine nevoilor tale. Ulterior poți lua legătura cu aceasta pentru a-ți detalia desfășurarea întregului proces și a-ți clarifica orice nelămuriri.

Avantajele pe care o firmă de repatriere a persoanelor decedate trebuie să le ofere

Platforma îți pune la dispoziție cele mai cunoscute și mai experimentate firme ce se ocupă de servicii repatriere decedați. Însă fiecare caz are particularitățile sale și astfel trebuie să te interesezi ce firmă respectă cel mai bine criteriile de excelență. În primul rând un astfel de furnizor trebuie să răspundă cu promptitudine și să evalueze timpul estimat în care poate aduce în țară trupul persoanei dragi. De asemenea trebuie să-ți comunice o estimare de preț a tuturor serviciilor pe care ți le oferă.

Iată care sunt principalele beneficii pe care trebuie să le urmărești înainte să alegi o astfel de firmă:

  • Seriozitate & experiență

  • Autovehicule special destinate transportului mortuar

  • Șoferi cu atestat transport internațional persoane decedate

  • Întocmirea actelor necesare transportului

  • Logistică și consiliere pentru fiecare caz

  • Colaborare cu instituțiile funerare și cu consulatele din Europa sau alte state

Alegerea unui furnizor potrivit îți garantează că ultimul drum al persoanei decedate va fi unul sigur, fără incidente.

Alege cel mai potrivit serviciu de repatriere decedați și adu-ți persoana dragă acolo unde-i este locul!

Condoleante.ro este o platformă online care îți prezintă firmele profesionale ce pot aduce în țară trupul neînsuflețit al persoanei dragi. În plus, poți găsi răspunsuri la cele mai frecvente întrebări legate de serviciile de repatriere. Poți găsi de asemenea și furnizori de servicii funerare diverse, organizate pe categorii. Firmele selectate pe site ce se ocupă de repatrierea persoanelor decedate țin cont de legislația fiecărei țări, precum și de cea a Uniunii Europene, dar și de măsurile necesare ce trebuie luate în considerare, în cazul în care transportă o persoană decedată din cauza covid-19.

Alegerea unor firme de servicii repatriere decedați cu experiență ce operează în mod profesional poate să contribuie la diminuarea stresului cauzat de aducerea în țară a persoanei dragi. În acest fel, trupul neînsuflețit se va putea alătura familiei pentru un ultim rămas bun.