Cumpara o tabla magnetica si ai sansa sa primesti aceste accesorii cadou!

Author: Oana Iosif

O tabla magnetica poate fi utila atat pentru o sedinta de birou, cat si pentru o prezentare de business. Aceasta permite distribuirea informatiilor intr-un mod mai simplu, oferind oricui posibilitatea de a atasa infografice, schite sau notite autoadezive. Drept urmare, mesajul pe care-l transmiti este receptionat mai clar.

Poti folosi un produs din aceeasi categorie si pentru a explica concepte dificile sau pentru a-ti afisa obiectivele pe termen lung. Achizitioneaza unul dintre urmatoarele modele si ai sansa de a obtine diferite accesorii cadou!

Tabla Magnetoplan 180x120 cm

Tabla Magnetoplan se monteaza pe perete, fiind foarte utila in salile de conferinta si in perioada de training pentru angajati. Aceasta a fost fabricata in Germania si vine la pachet cu o garantie valabila timp de 5 ani de zile.

Indiferent de modul de utilizare, materialul exterior asigura o rezistenta puternica la zgarieturi, iar durata de viata poate fi prelungita prin utilizarea unor solutii de curatare specifice. Atunci cand scrii pe aceasta tabla magnetica, ar fi bine sa aplici doar un marker simplu. Cerneala permanenta se poate acoperi cu cea obisnuita, fiind necesar un buret pentru stergerea completa a acesteia.

Tabla Smart 240x120 cm

Aceasta tabla este fabricata conform cerintelor standardului ISO 9001:2000 si acreditata de organismele internationale pentru calitate. Desi vine livrata in stare neasamblata, montajul poate fi realizat fara cunostinte in domeniu. Suprafata lacuita din exterior a fost tratata special pentru a face fata actiunii acizilor. Pe langa asta, rama este alcatuita din aluminiu.

Markerele oferite cadou sunt disponibile pe rosu, albastru, verde si negru. Setul vine insotit de un burete alb. Pretul de achizitie pentru aceasta tabla magnetica este de 457,30 lei cu TVA, fiind aplicata o reducere de 129,89 lei. Produsul are durata de viata de 7 ani si nu necesita coli de hartie. Asadar, nu sunt generate deseuri care sa dauneze mediului inconjurator. Cu toate acestea, dispozitivul poate fi utilizat intr-un mod asemanator cu flipcharturile.

Tabla pe stand mobil 90x120 cm

Spre deosebire de tablele fixe, aceste modele pot fi mutate oriunde in timpul unui discurs. Stativul din aluminiu mobil este prevazut cu 4 roti, care permit rotirea si o vizualizare buna din toate unghiurile. Datorita modului de construire, pe aceasta tabla magnetica sunt disponibile 2 suprafete diferite pentru scriere. Mecanismul permite o libertate superioara de miscare si demontarea rapida in situatiile dificile.

Costul de achizitie este de 558,89 lei. In cazul in care vrei sa adaugi mai multe bucati la o comanda si nu dispui de suficiente fonduri, ai posibilitatea de a efectua cumparaturile in 3 rate fara dobanda.

Acest proces are loc prin intermediul programului Star, emis de Banca Transilvania. Se pot utiliza majoritatea cardurilor de credit, cum ar fi cele de la BRD, BCR sau Alpha Bank. Daca esti eligibil pentru o astfel de comanda, in cosul de cumparaturi trebuie sa apara aceeasi optiune.

De ce sa achizitionezi o tabla magnetica?

Tablele magnetice sunt instrumente foarte utile pentru prezentarea ideilor, ajutand orice antreprenor atunci cand discuta cu angajatii sau potentialii clienti. Alege un magazin online de birotica si papetarie pentru a avea acces la o gama variata de astfel de produse si primesti un set cadou, alcatuit din markere si burete!

Articol realizat de www.iagency.ro

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.