Gestul pentru care Raluca Pastramă a fost aspru criticată. Ce au observat prietenii virtuali după ce a postat pe instagram o fotografie cu fiica ei?

Editor Web: Amalia Georgescu
Actualizat: 28 apr 2021, 14:02
Raluca Pastramă, fosta soție a lui Pepe
Sursa: Instagram

După divorțul de Pepe, Raluca Pastramă a fost în atenția publicului, astfel că prietenii de pe instagram au fost foarte atenți la detalii și au taxat-o pe vedetă pentru micile greșeli. Ce i-au reproșat de această dată?

Raluca Pastramă a devenit foarte activă în mediul online după ce a divorțat de Pepe, iar postările pe care le face pe rețelele de socializare sunt analizate cu mare atenție de internauți. Astfel, după ce vedeta a postat o fotografie cu fiica ei în mediul online, prietenii virtuali au criticat-o imediat. Ce i-au reproșat?

Motivul pentru care Raluca Pastramă a fost pusă la zid de prietenii de pe instagram

De Florii, o mulțime de români își sărbătoresc ziua de nume, astfel că a fost motiv de sărbătoare și în familia lui Pepe. Fiica artistului și a Ralucăi Pastramă, Rosa, a fost sărbătorită de toți cei dragi, ocazie cu care fosta soție a artistului  a postat în mediul online un mesaj și o fotografie cu micuța. Evident, reacțiile nu au întârziat să apară.

„La mulți ani nouă! La mulți ani și vouă, celor ce vă sărbătoriți astăzi ziua numelui!!!”, a scris Raluca Pastramă în dreptul fotografiei în care apare alături de fiica ei

cea mică.

Citeste si: Pepe și Raluca Pastramă vor petrece Paștele împreună, deși sunt divorțați. Vestea a fost dată chiar de artist: "Ne vom bucura de clipele petrecute împreună"

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Raluca Pastramă are o relație specială cu cele două fiice ale ei și nu s-a ferit să o pupe pe gură pe cea mai mică dintre ele, gest pentru care a fost pusă la zid de prietenii de pe instagram. O parte dintre cei care o urmăresc pe instagram pe fosta soție a lui Pepe au considerat că felul în care și-a exprimat iubirea pentru fiica ei nu este unul potrivit și că nu ar trebui să aibă un astfel de comportament.

„Urât din partea ta, ștergi comentariile care nu îți convin și mai urât este să îți pupi copilul pe gură.”, i-a reproșat un prieten virtual Ralucăi Pastramă. 

Vedeta nu a reacționat și nu i-a dat replica prietenului virtual. Pe lângă această remarcă, vedeta a primit o mulțime de urări, iar fotografia pe care a postat-o pe instagram a strâns peste 1,700 de aprecieri.

Nu este pentru prima oară când o vedetă este pusă la zid de urmăritorii de pe instagram pentru că își sărută copiii pe gură. Inclusiv celebritățile internaționale au fost criticate pentru acest gest considerat de unele persoane ca fiind nepotrivit în relația dintre părinți și copii.

Citeste si: Pepe, declarații neașteptate despre divorțul de Raluca Pastramă! Adevăratul motiv pentru care artistul încă mai poartă verigheta