Live Stream Online Puterea Dragostei - Ediția de joi, 29 aprilie 2021 – Prima parte - VIDEO. Cazi, în pragul leșinului!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 09:10
Cazi, în pragul leșinului la Puterea Dragostei!
Sursa: Captură KANAL D

Ediția de joi de la Puterea Dragostei te ține cu sufletul la gură. Cazi este în pragul leșinului! Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe kanald.ro.

Cazi se simte foarte rău și este aproape să leșine! El este ajutat de Alex Stoica să părăsească platoul.

"Mă simt rău! Îmi vine să leșin! N-am nimic, oameni buni!", spune Cazi.

Vezi Online Video emisiunea Puterea Dragostei Live pe Kanal D

Alex Stoica rămâne alături de bunul său prieten în camera băieților.

Andrada, iubita lui Cazi, aude și ea de cum se simte Cazi și merge și ea să fie alături de el.

Din fericire, nu este ceva grav, iar însuși Cazi a încercat să îi liniștească pe ceilalți.

Cazi este unul dintre cei mai populari concurenți de la Puterea Dragostei sezonul 3. Ca toți ceilalți a fost și el implicat în conflicte, însă Cazi evită violențele.

Cazi, al treilea iubit al Andradei

Cazi este a treia relație pe care Andrada o are în casa Puterea Dragostei.

Bruneta a fost mai întâi cu David, care s-a despărțit de ea direct în emisiune, după ce zile întregi nu a fost de găsit de către Andrada la telefon.

Despărțirea a afectat-o foarte tare pe Andrada, care a plâns.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

David invoca atunci ca motiv al despărțirii faptul că părinții lui nu erau de acord cu această relație.

În emisiune au apărut ulterior discuții că David ar fi înșelat-o, au fost publicate și anumite mesaje, însă nu s-a stabilit că acela ar fi fost contul lui David. Nicos l-a susținut la acea vreme pe David, spunând clar că acela nu era contul lui.

După despărțirea de David frumoasa brunetă s-a cuplat cu Alex Moroșanu, venit special pentru ea. Această relație s-a sfârșit și ea repede, iar Nicos acuza că Andrada l-ar fi înșelat pe Moroșanu cu Cristian Marinescu.

"Am făcut ce am vrut", a spus Andrada legat de Marinescu. "Nu mai eram cu Alex la acel moment", adăuga ea.

Nici în cuplul Andrada-Cazi nu curge lapte și miere, cei doi certându-se recent.

Tot în emisiunea de astăzi vom urmări un nou episod al eternului scandal Alexandra-Comănici-Codruț. La un moment dat Codruț a și sărit să îl bată pe Comănici, când fratele Biancăi a jignit-o pe Alexandra.

Emisiunea Puterea Dragostei face parte din  programul TV  al postului de televiziune Kanal D și este difuzată în fiecare zi a săptămânii. De luni până vineri, emisiunea poate fi urmărită de la 11:00 și 17:00, iar în zilele de weekend, aceasta este difuzată de la 16:00 și 19:00.

Urmărește emisiunea Puterea Dragostei atât la TV, cât și online, live video pe site-ul Kanal D. Dacă nu vrei să ratezi ediția de joi, 29 aprilie, tot ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 28 aprilie 2021- A doua parte- VIDEO. Cristian Marinescu, atras de altă concurentă!