Sorin și Irisha, confruntare fără precedent la Survivor România 2021: ”Ești exagerat...” Ce au de împărțit cei doi concurenți

Autor: Ana Dinu
Irisha si Sorin, confruntare

Situație incredibilă la Survivor România 2021, Sorin și Irisha au prima confruntare din această competiție. Cei doi își aduc acuzații grave.

Jocul pentru recompensă din această seară nu este lipsit de tensiuni, Irisha și Sorin au prima confruntare din această competiție. Faimoasa îi aruncă replici acide adversarului său.

Confruntare fără precedent între Sorin și Irisha

Primul joc al săptămânii a început în forță, atât Faimoșii, cât și Războinicii sunt motivați să lupte până la capăt pentru a câștiga miza incredibilă pusă în joc.

Tensiunile nu lipsesc de la Survivor România 2021, Irisha și Sorin au prima confruntare. Faimoasa este deranjată de gestul pe care adversarul său l-a făcut față de coechipierul său Ștefan.

”Mai știți când am tras eu linia asta aici și ai dat-o la o parte? Te sun eu. Știi cum facem? Te sun eu, Ștefan.”, a spus Sorin.

”Măi, dar cred că mi se pare că exagerați, sincer.”, a spus Irisha.

”E fix același lucru cu ce ați făcut voi.”, a mai spus Sorin.

”Eu nu am venit niciodată la voi să zic ”huo”...”, a spus Irisha.

”N-ai fost tu, că nici eu n-am fost la voi să fac treaba asta.

Irisha, nici eu nu am fost la voi să fac treaba asta.”, a spus Sorin.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”E prea mult.”,

i-a spus Irisha.

Citeste si: Ei sunt cei 4 concurenți noi de la Survivor România 2021! Vor lupta până la capăt pentru a câștiga premiul cel mare

Irisha este deranjată de ieșirea lui Sorin și îi spune că exagrează, și fetele din echipa lui au făcut același lucru. Sindy a intervenit și a zis că toată lumea făcea la fel la început, mai ales Jador care i-a terminat psihic în această perioadă.

Jocul pentru recompensă este tensionat, ambele echipe își doresc să câștige miza pusă în joc. Echipa câștigătoare va merge la un restaurant cu specific japonez, unde vor mânca sushi. Noi concurenți au intrat la Survivor România 2021, Daniel Pavel a anunțat că cei patru noi veniți sunt ultimii concurenți care mai intră în competiție. Chiar dacă vor mai exista accidentări în competiția din Republica Dominicană nu vor mai intra alți concurenți.

Competiția este din ce in ce mai intenstă, Faimoșii și Războinicii trăiesc adrenalina la cote maxime pe fiecare traseu. Lupta este tot mai aprinsă, iar dorința de a ajunge în marea finală este tot mai mare. Cine va câștiga jocul pentru recompensă?

Citeste si: Surpriză de proporții la Survivor România 2021! Daniel Pavel a anunțat miza jocului pentru recompensă. Pentru ce se vor lupta Faimoșii și Războinicii

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.