Reyyan si Miran, in pragul despartirii! Aflati ce se va intampla cu cei doi indragostiti, luni, 3 mai, intr-un nou episod din "Hercai", de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 30 apr 2021, 14:37
miran din serialul hercai Foto(6)
Miran descopera detalii cutremuratoare din trecutul familiei sale.
Sursa: Captură KANAL D

Ies la iveala noi secrete din trecut ce ii vor aduce din nou pe Reyyan si Miran in pragul despartirii! Aflati ce se va intampla luni, 3 mai, intr-un nou episod dramatic din "Hercai".

Serialul "Hercai", difuzat de luni pana miercuri, de la ora 20:00, la Kanal D, a captivat telespectatorii inca de la primele episoade datorita povestii impresionante de dragoste imposibila, dintre doi tineri greu incercati de destin.
Indragita productie turceasca "Hercai" a debutat cu o intriga extrem de puternica, generata de o dorinta apriga de razbunare, ce a declansat o serie de actiuni captivante, care au tinut publicul in suspans.


Din ura crunta dintre doua familii puternice din orasul Midyat se naste o incredibila poveste de iubire a doi tineri, Reyyan si Miran, in ciuda dusmaniei existente intre familiile lor. Chiar daca bunica lui Miran, Azize Aslanbey a jurat sa isi duca la capat planul diabolic de razbunare impotriva familiei Sadoglu, tanarul va afla treptat anumite secrete din trecut, ce il vor determina sa renunte la dorinta de razbunare si va continua sa lupte pentru aflarea adevarului si pentru femeia vietii sale, Reyyan.
Insa cei doi tineri indragostiti se vor confrunta mereu cu multe piedici ce se vor ivi in calea fericirii lor.

Reyyan si Miran ajung din nou la un pas de despartire!

In episodul de luni, 3 mai 2021, lucrurile vor capata o intorsatura neasteptata pentru Reyyan si Miran, care in ciuda faptului ca incercau sa se bucure de momentele petrecute impreuna in Istanbul, departe vechile problemele, cei doi indragostiti ajung din nou in pragul despartirii, dupa ce ies la iveala noi secrete din trecut.

Miran continua sa-i ofere sotiei sale multe surprize pentru a-i demonstra cat de mult o iubeste. Tanarul o va duce pe Reyyan intr-o scurta croaziera romantica pe Bosfor, unde vor incerca sa se bucure doar de iubirea lor si sa uite de tot.
Intre timp insa Hazar incepe sa faca noi cercetari impreuna cu fratele lui, Cihan. Cei doi o vor cauta pe confindeta lui Dilsah, pentru a afla noi detalii despre ce anume s-a intamplat inainte de decesul ei.

Astfel, Hazar descopera secrete tulburatoare din trecut, despre ceea ce i se intamplase femeii iubite si acesta se invinovateste pentru faptul ca nu a reusit sa intervina atunci pentru a o salva.

Pe de alta parte, Hazar il anunta si pe Miran despre tot ceea ce descoperise despre Dilsah. Informatiile aflate par sa o indice pe bunica sa, Azize Aslanbey ca principala vinovata de moartea nurorii sale, insa Miran nu poate sa accepte ca cea care l-a crescut se afla in spatele mortii mamei sale.

Reyyan va incerca sa-l determine pe Miran sa deschida larg ochii si sa inteleaga in sfarsit cum este de fapt Azize, dincolo de masca pe care a purtat-o in toti acesti ani. Insa Miran se impotriveste categoric si mai mult decat atat, ii cere sotiei sale sa plece, semn ca bunica sa se afla inca in mentalitatea sa mai presus de orice si oricine.
Aflati ce se va intampla cu ce doi indragostiti, dar si ce noi secrete vor iesi la iveala din trecutul familiei Aslanbey, luni, 3 mai 2021, intr-un nou episod din serialul "Hercai",

de la ora 20:00, la Kanal D!

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Kanal D, prima optiune a telespectatorilor, la nivelul întregii țări și la orașe, cu serialul “Hercai”

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!