Primul joc pentru imunitate al săpămânii la Survivor România 2021. Ce premiu suplimentar este pus în joc? Daniel Pavel a anuțat pentru ce se vor lupta Faimoșii și Războinicii

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 24 iul 2022, 10:35
Care este miza suplimentara?

Faimoșii și Războinicii se vor confrunta în primul joc pentru imunitate al săptămânii de la Survivor România 2021. Care este miza suplimetară?

Începe primul joc pentru imunitate al săptămânii la Survivor România 2021. Faimoșii și Războinicii se vor duela în cel mai important joc din această competiție. Echipa învingătoare va câștiga totemul de imunitate și miza suplimentară. Totodată, se vor bucura de un consiliu liniștit și nu vor fi nevoiți să facă nominalizări.

Daniel Pavel a anunțat miza jocului pentru imunitate

Cele două echipe sunt pregătite să dea totul pe traseul din această seară pentru a câștiga imunitatea, dar și premiul suplimentar. Premiul suplimentar de obicei constă în alimente care le sunt de

mare ajutor concurenților pentru a-și potoli foamea. De asemenea, Faimoșii și Războinicii vor încerca să aducă punctele necesare pentru a fi feriți de un consiliu tensionat în care vor fi nevoiți să facă nominalizări.

Daniel Pavel a anuțat care va fi miza suplimentară a jocului pentru imunitate. Pentru ce se vor duela Faimoșii și Războinicii în această seară.

”Primul joc pentru imunitate, așa cum știți, vine și cu o cantitate de provizii pentru echipa câștigătoare, iar aceasta este...făină,

cartofi și orez trei kilograme, jumătate de litru de ulei pentru echipa câștigătoare.”,
a anunțat Daniel Pavel. 

De asemenea, și echipa pierzătoare va primi jumătate din cantitatea de provizii pusă în joc.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online „Survivor România”- Ediţia de vineri, 30 aprilie 2021 -VIDEO. Raluca Dumitru, dezvăluiri despre Cucu: „Când nu te aștepți...”

Cum arată traseul jocului pentru imunitate

Pentru a câștiga imunitatea și proviziile, Faimoșii și Războinicii se vor confrunta pe un traseu mixt care va fi atât la sol, cât și pe apă. Daniel Pavel nu s-a lăsat mai prejos și le-a arătat concurenților cu trebuie să lovească la țintă pentru proba de final.

”Un traseu care de data asta este mixt, sol și apă. Intrați pe traseu prin săritură, sunt două obstacole, după care va trebui să amorsați doi pereți  pe care trebuie să treceți, aveți acolo un inel, trageți de inel și mergeți mai departe, după care săriți în apă, ieșiți din apă, practic înotați, aveți un ponton ieșiți pe el și apoi o rampă de plasă pe care trebuie să urcați și de la înălțime săriți în apă, înotați până ajungeți la un ansamblu de două inele de cauciuc, foarte important, la primul

inel de cauciuc pe sub el trebuie să ieșiți, ieșiți la suprafață este un ponton acolo în formă de U și de acolo trebuie să săriți în interiorul inelului doi, din nou în apă, după care la ieșirea din apă concurenții trebuie să urce pe o rampă aflată la 45 de grade și să treacă pe sub un obstacol aflat la înălțime...”, a spus Daniel Pavel.

Citeste si: Ce făcea Mellina când era la Survivor România 2021? Războinica a dezvăluit totul: „Dezbrăcată, în mare...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.