Surpriză de proporții la Survivor România 2021. Cine a caștigat imunitatea și proviziile? Ce echipă va face prima nominalizare a săptămânii

Autor: Ana Dinu
Cine a castigat imunitatea si miza suplimentara?

Jocul pentru imunitate a fost intens și plin de adrenalină. Faimoșii și Războinicii s-au luptat cu toate forțele pentru a câștiga miza serii. Cine a câștigat imunitatea și miza suplimentară?

Faimoșii și Războinicii s-au confruntat într-un joc inedit pentru imunitate. Însă, o sigură echipă va adjudeca premiul și se va bucura de un consiliu liniștit. 

Cine a câștigat jocul pentru imunitate și proviziile?

Jocul pentru imunitate a fost unul mixt, la sol și pe apă. Faimoșii și Războinicii s-au înfruntat pentru a câștiga miza serii, imunitatea și proviziile.

La începutul jocului pentru imunitate, Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat miza suplimentară. Echipa câștigătoare se va bucura de făină, orez, cartofi și ulei, alimente necesare pentru a-și procura mâncarea pentru câteva zile în junglă. Alimentele puse în joc sunt extrem de importante pentru concurenți, care sunt înfometați și se luptă pentru a câștiga fiecare premiu pus în joc. 

Faimoșii și Războinicii s-au luptat cot la cot pe traseul din această seară pentru a câștiga imunitatea care îi va ferii de un consiliu tensionat.

Echipa care pierde jocul trebuie să facă nominalizări și să trimită un coechipier spre eliminare.

Lupta finală la jocul pentru imunitate s-a dat între Ștefan, cel mai nou concurent de la Survivor România 2021, și Andrei, veteranul echipei Războinicilor.

Citeste si: Primul joc pentru imunitate al săpămânii la Survivor România 2021. Ce premiu suplimentar este pus în joc? Daniel Pavel a anuțat pentru ce se vor lupta Faimoșii și Războinicii

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Duelul a fost strâns între cei doi adversari, însă unul singur a reușit să aducă victoria echipei sale. Andrei nu a reușită să-i mai țină pe Războinici încă o tură în joc pentru a ajunge la ștafeta mixtă, astfel duelul s-ar fi dat la dublu. 

Ștefan a reușit să aducă victoria echipei Faimoșilor, ei au câștigat prima imunitate a săptămânii și se vor bucura de un consiliu liniștit.

Războinicii au pierdut din nou jocul pentru imunitate, ceea ce înseamnă că liniile de vot se vor deschide pentru echipa albastră. Publicul de acasă are posibilitatea de a-și vota favoritul din echipa Războinicilor prin SMS 1230. Însă, pentru ca votul să fie valid, trimiteți SMS la numărul afișat pe ecran după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, a anunțat deschiderea liniilor de vot.

Vă veți putea vota favoritul din echipa Războinicilor numai pe parcursul consiliului de nominalizare. 

Războinicii au nevoie de susținerea celor de acasă pentru a rămâne în competiție. Noii concurenți nu vor putea fi nominalizați pentru că au imunitate în această săptămână.

Citeste si: Sebastian Chitoșcă, dezvăluiri incredibile despre strategiile pe care Elena Marin le face la Survivor România 2021: ”Pe Ștefan l-a acaparat ușor...”

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.