Final excepțional la Survivor România 2021! Cine a câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii?

Autor: Ana Dinu
Cine a castigat jocul pentru imunitate?

Final de excepție la cel de-al doilea joc pentru imunitate al săptămânii. Ce echipă a câștigat imunitatea și se va bucura de un consiliu liniștit?

Jocul pentru imunitate a fost intens și plin de adrenalină. Faimoșii și Războinicii s-au duelat pe cel mai intens traseu de la Survivor România 2021 din dorința de a câștiga miza serii și pentru a se bucura de un consiliu lipsit de tensiuni.

Ce echipă a câștigat cea de-a doua imunitate a săptămânii?

Jocul pentru imunitate din această seară a fost extrem de solicitant pentru concurenții de la Survivor România 2021.

Faimoșii și Războinicii s-au confruntat pe un traseu exclusiv la sol, concurenții au fost nevoiți să se târască prin bazine cu nămol pentru a ajunge la proba de final și pentru a aduce puncte echipelor lor.

Jocul a fost unul detașat, semn că Războinicii nu au fost în cea mai bună formă pe acest traseu, deși își doresc imunitatea și un consiliu liniștit.

Faimoșii au câștigat prima imunitate a săptămânii, iar acest lucru i-a motivat să de-a totul și în cel de-al doilea joc pentru imunitate. Echipa roșie a reușit să le țină piept albaștrilor pe traseul din această seară. 

Faimoșii au luptat cu toate armele pentru a-i nimici pe Războinici. Aceștea au reușit să țină scorul detașat, ajungând la 5-9. Duelul final s-a dat între Ștefan de la Faimoși, cel mai nou concurent de la Survivor România 2021, și Marius de la Războinici.

Ștefan a reușit să aducă de două ori consecutiv imunitatea echipei Faimoșilor în această săptămână.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Războinicii vor fi nevoiți să facă din nou nominalizări în această seară, în cel de-al doilea consiliu al săptămânii. Liniile de vot nu se vor deschide și de această dată, deoarece publicul a votat la primul consiliu, iar topul favoriților a fost deja stabilit. Echipa albastră va face nominalizări cu excepția noilor concurenți, Adelina și Bogdan, care au imunitate în această săptămână și nu vor putea face nominalizări.

Citeste si: Zanni, atac dur la adresa Elenei Marin: ”tu nu mai faci față acestei competiții...” Faimosul este de părere că Ana trebuia să rămână în locul ei în competiție

În primul consiliu de nominalizare Războinicii au decis cine va fi propus spre eliminare. Concurenții au votat, iar cel care a strâns cele mai multe voturi a fost Albert care a primit patru voturi.

Cine i se va alătura lui Albert în curs spre eliminare în această seară?

Citeste si: Războinicii au decis! Pe cine vor să trimită acasă? Iată cine este concurentul care a fost propus spre eliminare în primul consiliu de nominalizare

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.