Starlin de la Survivor România a ajuns în România! Primele declarații ale Războinicului

Autor: Marina Ionescu
Actualizat: 02 mai 2021, 10:21

Starlin a ajuns in Romania in urma cu cateva ore si a facut si primele declaratii despre experienta Survivor Romania 2021.

Starlin s-a întors acasă după ce a fost eliminat de la Survivor România 2021. Războinicul a fost așteptat de familia lui la aeroport și a făcut și primele declarații după revenirea din Republica Dominicană. Ce a spus fostul concurent de la Survivor România 2021?

Citeste si: Starlin si-a vazut visul cu ochii! Fostul Razboinic s-a intalnit cu tatal lui dupa sase ani. Imaginea emotionanta cu cei doi

Starlin de la Razboinci, primele declaratii de la aeroport despre Survivor Romania 2021

Vestea că Starlin trebuie să părăsească Republica Dominicană a adus multă tristețe în sufletele Războinicilor. Starlin a fost votat de Albert în consiliul de nominalizare de săptămâna trecută, însă nimeni nu se aștepta ca Pantera să fie eliminată.

Cu toate acestea, Starlin a avut parte de o ieșire spectaculoasă. Baschetbalistul și-a luat rămas bun atât de la Războinici cât și de la Faimoși, părăsind cu ochii în lacrimi competiția din Republica Dominicană. 

Citeste si: Ei sunt cei 4 concurenți noi de la Survivor România 2021! Vor lupta până la capăt pentru a câștiga premiul cel mare

Războinicul Starlin a ajuns în România, iar la aeroport a fost așteptat de către prieteni și familie. Atunci când l-a văzut, fetița lui Starlin a alergat să își ia tatăl în brațe și nu i-a mai dat drumul.

Starlin a izbucnit în lacrimi atunci când și-a ținut fetița în brațe.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Războinicul a mărturisit că este fericit că a ajuns la cei dragi, la familie. Acesta a mărturisit că a slăbit peste 20 de Kg.

"Cred că 20 și ceva de Kg. Cred că trebuie să schimb tot (garderoba), pentru că purtam XL la tricou, iar acum e mare", a spus Starlin.

Fostul Războinic a spus că nu va uita niciodată experiența Survivor și că este împăcat cu decizia luată de publicul emisiunii.

Războinicul a mai menționat că în cadrul competiției a legat frumoase relații de prietenie cu Sorin, Marius, Andrei și Sindy.

Citeste si: Starlin, blamat pentru gestul din Consiliul de Eliminare fata de Albert Oprea. Simona Hapciuc, reactie ferma dupa eliminarea Razboinicului

"Noi am vorbit înainte de consiliu și am zis că oricine pleacă dintre noi, într-adevăr pleacă la mai bine, dar lasă aici, la noi, un gol pe care nimeni nu îl poate înlocui.

Noi ne-am apropiat foarte mult. De exemplu, Marius era mai mult cu Andrei, eu eram mai mult cu Sorin, ne înțelegeam extrem de bine.", a adăugat Starlin.

Starlin a mărturisit care este primul lucru pe care vrea să-l facă când ajunge acasă. După patru luni în care a stat fără mâncare din belșug, războinicul a mărturisit ce o să mănânce când ajunge acasă. 

"În primul rând, vreau să povestesc familiei, să mâncăm, vreau să mănânc pește la grătar, să beau câteva pahare de bere și încerc să revinla viața normală.", a declarat Starlin.