Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tânărul călăreț pe care l-a ajutat! Prima reacție după ce a aflat că Sergiu a vândut casa

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 24 iul 2022, 11:30
Cătălin Moroșanu și familia lui Sergiu
Sursa: Catalin Morosanu Facebook

Cătălin Moroșanu a aflat că Sergiu a înstrăinat casa pe care celebrul luptător de K1 i-a dăruit-o.

Când a apărut această informație Cătălin Moroșanu se afla la Survivor România, iar acum acest caz i-a fost adus și lui la cunoștință.

Moroșanu a fost foarte dezamăgit să afle de ce s-a întâmplat și a avut o primă declarație.

„Când o să mă duc la Iaşi o să am o discuţie cu el şi o să îl întreb: ‘Bă, de ce te-ai întors în sărăcie?’ Sunt foarte dezamăgit.

Banii au fost strânşi din donaţii. Sute de mii de români au pus mână la mână să îi îndeplinească visul unui om.

În momentul în care am cumpărat imobilul i-am pus o clauză în contract şi i-am spus că timp de 5 ani nu are voie să înstrăineze imobilul. El nu are voie să înstrăineze bunul respectiv. Acum eu nu ştiu ce tertip financiar a folosit.

Poate a închiriat-o sau ceva de genul"
, a declarat Cătălin Moroșanu, citat de BZI.ro.

Cătălin Moroșanu, dezamăgit de Sergiu, tânărul călăreț pe care l-a ajutat!

Presa a dezvăluit că Sergiu ar fi vândut casa printr-un artificiu, închiriind-o pe 5 ani pentru a respecta clauza pusă în contract de Moroșanu. După acest termen de 5 ani casa va deveni a celui care acum o deține cu un contract de închiriere.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"L-am luat dintr-o mahala, nu avea gaze, curent. Nu avea nimic. Stătea într-un bordei, era acoperit cu covoare.

Nici măcar nu era făcut din chirpici. Nu avea nimic. Şi i-am luat o casă cu internet, proprietarul i-a lăsat tot, toată mobilă. Avea şi baie, avea tot. Avea şi în spate o bucată de teren unde putea să priponească şi calul. I-am dat tot.

Sunt dezamăgit, dar asta nu înseamnă că nu vom mai ajuta alţi oameni. Mi-e milă de copiii lui. Poate copiii aveau şansa să crească într-un mediu mai bun, să se ducă la şcoală.

Acolo, în mahalaua aia, la ce şcoală să se ducă? Cine îi primeşte? Copiii ăia ce educaţie vor avea?”, a mai adăugat Moroșanu.

Cătălin Moroșanu s-a implicat personal în cazul lui Sergiu, tânărul care a mers cu calul la spital pentru a-și vedea soția care năștea. 

Moroșanu a strâns, din donații, 37.000 de euro și i-a achiziționat o casă lui Sergiu.

Sergiu a vândut casa, iar presa scria că și-a achiziționat și un bolid de lux cu banii obținuți din înstrăinarea ei.

Citeste si: Cătălin Moroşanu, dezvăluiri senzaționale! Care este cel mai scump obiect pe care l-a atins vreodată? Valorează sute de mii de euro

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.