Un nou scandal de proporții în casă: "Iar începi cu smardoială?" Ce se întâmplă în ediția de marți, 4 mai, de la Puterea Dragostei VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 03 mai 2021, 19:00
Andrei îl amenință din nou pe Radu!
Sursa: captura video Kanal D

O nouă ediție incendiară Puterea Dragostei e difuzată marți, 4 mai, la Kanal D.

Andrei și Radu vor avea un scandal de proporții și se va ajunge din nou la amenințări cu bătaia.

Cel care proferează amenințările e Andrei, care a mai fost implicat în astfel de scandaluri la Puterea Dragostei.

"Iar începi cu smardoială?", este replica lui Radu, care a avut și el ceva ieșiri violente în casă.

Scandal între Andreea și Marinescu!

Andreea și Marinescu se vor certa și ei.

Marinescu este recunoscut drept "Casanova" pentru desele relații pe care le-a avut la Puterea Dragostei.

A fost cu Aya, cu Andreea, cu Maria, dar a flirtat cu multe alte fete, printre care și Andrada, care la ora aceea avea o relație, cu Alex Moroșanu.

Andrada și Cazi au părăsit, recent, casa Puterea Dragostei.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Cristian Marinescu a fost acuzat de una dintre fostele iubite, Andreea, că a folosit-o pentru voturi și fani.

"Trist este că am realizat că Seba era doar învățăcelul, iar tu ești profesorul. Probabil că ești și mult mai experimentat și ți-ai dat seama că vei avea de câștigat de pe urma mea. Pentru că acesta este adevărul. Tu ai avut un scop, dar ce să crezi, ghinion! La fel ca și mine, ceilalți încep să îți descopere adevărata ta față. Mi-ai lăsat un gust amar și din momentul acesta nu vreau să mai avem nicio legătură, iar numele noastre nu vreau să mai fie alăturate. Îți

aduci aminte când îmi spuneai că ai anumite nevoi și mă chemai la tine? Nu sunt genul acela de fată. Am tot sperat că nu m-am înșelat în privința ta, dar uite că, pas cu pas, mi-ai arătat adevărata ta față. Baftă să iei banii, poate sunt importanți pentru tine. Eu îmi doresc cu totul altceva, un bărbat adevărat, fără interese ascunse și, ce crezi, poate l-am găsit. Adio!”, îi scria Andreea lui Marinescu. 

Marinescu a fost acuzat de către mai mulți concurenți de la Puterea Dragostei că nu este interesat decât de voturi și premii. Marinescu este unul dintre cei mai populari concurenți de la Puterea Dragostei sezonul 3, fiind votat de nenumărate ori favoritul săptămânii. Marinescu e la concurență cu Cristian Comănici, și el desemnat de numeroase ori favoritul săptămânii.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de luni, 3 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Codrut intra in conflict cu noul concurent

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.