Culita Sterp, surpriza uriasa cand va ajunge acasa de la Survivor Romania 2021. Ce nu stie Faimosul si va ramane fara cuvinte cand va afla vestea:"El încă nu știe!"

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 05 mai 2021, 09:24
Culita Sterp, surpriza de proportii cand se va intoarce de la Survivor Romania

Cand va reveni de la Survivor Romania 2021, pe Culita Sterp il asteapta acasa o surpriza de proportii.

Culita Sterp nici nu isi inchipuie ce il asteapta in momentul cand va reveni de la Survivor Romania 2021. Cu si fara trofeul Survivor Romania 2021, pe Culita il asteapta foarte multe surprize atat pe plan personal cat si pe cel profesional. Daca in mai putin de o luna, iubita lui, Daniela Iliescu va aduce pe lume primul copil al cuplului, pe plan profesionat, Culita a dat si el lovitura alaturi de Jador si alti cantareti de muzica de ptrecere.

Inainte de a pleca la Survivor Romania 2021, Culita Sterp a inregistrat o bucata din melodia care face senzatie pe Youtube in care a fost cooptata si Loredana Groza.

Ce surpriza il asteapta acasa pe Culita Sterp cand va reveni de la Survivor Romania 2021

Citeste si: Starlin, adevarul despre ce s-a intamplat in Consiliul de Eliminare intre el, Albert Oprea si Maria Chitu. Razboinicul a fost blamat ca nu si-a luat la revedere de la cei doi

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Celebra piesa care a fost marul discordiei in mediul online, intitulata "Fericire" este interpretata de cei mai in voga cantareti de petrecere, iar Loredana Groza a isterizat internetul prin aparitia ei in cadrul priectului.

Desi cantareata a fost blamata de foarte multi critici in domeniu, faptul ca piesa a ajuns initial pe locul patru in lume pe Youtube, a facut ca acest poiect sa fie o adevarata senzatie in online. Ceea ce nu stie Culita, este faptul ca habar nu are ca a fost coleg cu Loredana si apare alaturi de ea in videoclip. Florin Baboi, priten bun si colaborator cu Faimosul de la Survivor Romania 2021 a facut cateva declaratii despre toata surpriza la care trebuie sa se astepte Culita:" Culiță Sterp a înregistrat melodia înainte de a pleca la
Survivor. A fost în studio la Costi Ioniță, a lucrat acolo cu noi, dar nu avea nicio idee despre ce urmează. El și-a înregistrat bucata lui, noi am avut filmări cu el pe care le-am folosit în videoclip, dar nu știe nici pe departe că acum are melodie cu Loredana, e singurul care nu știe, din lume, cred. Va fi, probabil, cea mai mare surpriză pentru el în plan muzical atunci când va ieși de la Survivor.
Nimeni nu știa că o vom avea pe Loredana în echipă. 

Culita Sterp, cooptat in cel mai controversat proiect muzical al momentului

Citeste si: Daniela Iliescu, sedinta foto uluitoare inainte de nastere. Culita Sterp ar ingenunchea daca ar vedea-o cum arata insarcinata in aproape 9 luni

Adică, până să ne vină ideea după ce Costi s-a întâlnit cu ea, nu aveam o voce feminină pregătită, iar mulți au aflat abia la filmarea videoclipului că va fi cu Loredana.

Iar ea e o profesionistă desăvârșită, așa cum sunt toți cei de acolo, din clip, toți artiști cu vechime și cu un succes de necontestat. Loredana a venit și la înregistrări fără să stea pe gânduri, la videoclip a fost o profesionistă, știa exact ce se vrea de la ea, nu au fost probleme, iar rezultatul este… să fim sinceri, senzațional! Acum, doar Culita Sterp mai trebuie să afle ce s-a întâmplat, el este singurul care încă nu știe, aștept să văd ce reacție va avea după ce iese de la Survivor, a declarat Florin Baboi in excluisvitate pentru fanatik.ro.