Oana Roman și Marius Elisei au petrecut Paștele împreună! Cei doi au plecat în vacanță alături de fiica lor. Cum au sărbătorit

Autor: Ana Dinu
Oana Roman si Marius Elisei, vacanta impreuna
Sursa: Instagram

Oana Roman și fostul soț, Marius Elisei, au petrecut Paștele împreună. Foștii soți au plecat într-o scurtă vacanță alături de fiica lor. Cum au petrecut sărbătorile Pascale?

Oana Roman și Marius Elisei au decis să petreacă Paștele împreună ca o familie, cel mai probabil de dragul fiicei lor. Vedeta și-a ținut la curent urmăritorii de pe rețelele de socializare cu tot ce a făcut în vacanța petrecută în trei.

Oana Roman și Marius Elisei au făcut Paștele împreună

Deși cei doi au divorțat, Marius și Oana au căzut de comun acord ca sărbătorile să le petreacă împreună.

Ba chiar, aceștea au decis să plece într-o minivacanță alături de fiica lor.

Astfel, nu au stat prea mult pe gânduri și au plecat să se distreze ca o adevărată familie. Vedeta a fost foarte activă în mediul online, unde a postat mai multe fotografii din scurta lor aventură, iar după spusele ei, acesta a fost cel mai deosebit Paște din ultimii ani.

În tot acest timp, Marius Elisei nu a postat nimic pe rețelele de socializare, semn că s-a bucurat de timpul petrecut alături de fiica sa Isabela, dar și cu fosta soție.

Citeste si: Marius Elisei a reacționat după ce s-a scris că are o nouă iubită și că aceasta ar fi însărcinată

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Probabil cel mai fain Paște din ultimii ani! Relaxare în natură, liniște și pace! (…) M-am relaxat într-un loc de vis, absolut minunat. Am venit aici, la niște prieteni foarte buni de-ai mei, în mijlocul naturii, avem râul, pârâul, pădurea, natura. (…) Ne-am plimbat, am dormit după masă două zile la rând, lucru care nu mi s-a mai întâmplat de foarte mult timp. M-am relaxat, m-am deconectat, m-am rupt un pic de lume”, a spus Oana Roman pe Instagram. 

Oana Roman este o femeie împlinită, deși ea și Marius Elisei au divorțat, relația lor este una foarte frumoasă. Cei doi petrec destul mult timp împreună atât de dragul fiicei lor, cât și pentru ca au o afacere împreună. Deși fostul soț nu a vrut să meargă în vacanța plănuită în Egipt, se pare că de această dată nu a putut să refuze să petreacă Paștele alături de fiica s-a, așa cum a promis că va face de fiecare sărbătoare.

Vedeta nu și-a refăcut viața după divorț și nici nu pare că și-ar dori, se simte foarte bine așa cum este și se bucură de momentele petrecute alături de familia sa.

Citeste si: Oana Roman, din nou criticată pe internet. Vedeta a răbufnit după ce a fost jignită

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.