Incredibil! Cine este noul iubit al Alinei Vidican? Fosta soție a lui Cristi Borcea și-a refăcut viața în SUA

Autor: Ana Dinu
Cu cine se iubeste Alina Vidican?
Sursa: Facebook

Alina Vidican și-a refăcut viața după divorțul de Cristi Borcea. Blondină trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat extrem de bogat. Cine este noul iubit al Alinei Vidican?

Fosta soție a lui Cristi Borcea s-a stabilit în America în urmă cu câți va ani, după divorțul de omul de afaceri. Blondina nu stă singură, ci alături de cei doi copii ai săi. Aceasta a făcut de curând dezvăluirea momentului, în sfârșit, și-a refăcut viața. Alina Vidican trăiește o frumoasă poveste de dragoste alături de un bărbat misterios din SUA.

Cu cine se iubește Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea?

Alina Vidican a decis în urmă cu câțiva ani să lase în urmă viața din România și să se mute în Statele Unite. După suferința provocată de divorțul de Cristi Borcea, blondina pare că și-a găsit, în sfârșit, liniștea și fericirea în brațele lui Claude, bărbatul alături de care a apărut recent în fotografiile de pe rețelele de socializare, la un eveniment de lux din Miami.

Claude, bărbatul care i-a furat inima fostei soții a patronului de la Dinamo, este un milionar brazilian care îi face toate poftele blondinei. Mai mult decât atât, Alina Vidican este mai îndrăgostită ca niciodată de partenerul său, iar asta se poate vedea în imaginile în care apar cei doi.

Milionarul brazilian are o relație foarte bună cu mama Alinei, care de altfel, ea a fost cea care a scos la iveală relația celor doi în urmă cu o lună.

Mariana Vidican a postat în urmă cu ceva timp o fotografie cu proaspătul cuplu, deși la acel moment existau semne de întrebare, iată că acum lucrurile sunt cât se poate de clare, Alina Vidican iubește din nou.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Alina Vidican, fosta soție a lui Cristi Borcea, iubește din nou! Blondina și-a refăcut viața alături de un american. Aceasta a făcut publice primele imagini cu iubitul

Alina Vidican și Cristi Borcea și-au anunțat divorțul printr-un comunicat

Deși păreau că formează unul dintre cele mai sudate cupluri din showbiz, ruptura s-a produs în luna august a anului 2016.

Alina Vidican și Cristi Borcea și-au anunțat divorțul prin intermediul unui comunicat, în urmă cu 5 ani, transmis presei de către avocata Poppa Lilica. 

”Dna. Alina Borcea și dl. Cristian Borcea au luat hotărârea de a divorța de comun acord, prin procedura medierii, respectând convenția premergătoare divorțului pe care au semnat-o în urmă cu câteva luni. Deoarece regulile juridice, privitoare la divorțul prin mediere, impun anterior medierii introducerea cererii de divorț la instanța de judecată, s-a procedat ca atare.

Se comunică, pentru evitarea oricăror speculații, faptul că dl. Cristian Borcea nu a fost adus de către Penitenciarul Jilava pentru semnarea actelor de divorț la notariat.

Citeste si: Alina Vidican e in culmea fericirii! Ce i s-a intamplat acum, la 3 ani de la divortul de Cristi Borcea

Învederează de asemenea, pentru evitarea speculațiilor, că acest divorț nu privește partajarea unor sume mari de bani ci stabilirea cheltuielilor de creștere și educare a copiilor minori rezultați din căsătorie și decizia ca mama minorilor să se ocupe în continuare de afacerile comune. Dna. Alina Borcea și dl.Cristian Borcea își mulțumesc reciproc și își sunt recunoscători unul altuia pentru tot ceea ce și-au oferit în anii în care au fost împreună. Mulțumesc tuturor celor care vor înțelege decizia luată și doresc să le fie respectată de media intimitatea acestei decizii și a procedurilor legale care vor urma”, se arăta în comunicatul trimis de Alina Vidican şi Cristi Borcea, prin intermediul avocatului Poppa Lilica.