Cum arata fiul lui Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021!

Autor: Alice Popescu
Actualizat: 24 iul 2022, 15:00
Cum arata fiul lui Daniel Pavel de la Survivor Romania 2021

Publicul a avut ocazia sa-l cunoasca pe Daniel Pavel prin intermediul Survivor Romania 2021 unde prezinta competitia cu cea mai mare adrenalina din istoria reality-ului de televiziune.

Daniel Pavel, prezentatorul competitiei Survivor Romania 2021 nu a ezitat o clipa sa se lase cunoscut de publicul din Romania si sa dezvaluie detalii nestiute despre familia lui. Mai mult, prezentatorul a povestit numeroase episoade din viata lui, despre cariera in radio sau marina, despre mutarea in Austria, despre iubita, tatal si fratele lui care l-a ajutat si l-a antrenat pentru provocarea Survivor Romania 2021.

Daniel Pavel, mandru de fiul lui in varsta de 16 ani

Citeste si: Daniel Pavel, moment de sinceritate despre iubita lui. Care este cel mai mare regret al prezentatorului Survivor Romania in legatura cu femeia pe care o iubeste

De Paste, insa, Daniel Pavel si-a deschis sufletul si a povestit cat de greu e sa stea atatea luni separat de iubita lui Marina, dar si de fiul sau care locuieste acum in Austria alaturi de mama lui. 

" Te arde carnea și sufletul de dor, ce să mai. De iubita și de băiatul meu, alături de mama lui. Ei stau în afara țării, la Viena, unde apucasem să ajung pentru un proiect media, derulat în ultimii 5 ani.  Îmi e foarte dor de România, în care piloni ai dorului sunt tatăl meu, pe care nu l-am văzut de 1 an deja, din pricina pandemiei și are 80 de ani, de fratele și de sora mea, cumnatul și de nepoții mei, 4 la număr.”
 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Daca publicul il cunoaste pe Daniel Pavel si deja prezentatorul si-a facut numerosi fani in randul cei care urmaresc Survivor Romania 2021, putini stiu detalii despre fiul lui care are 16 ani si cu care se intelege de minune impartasind aceeasi pasiune

pentru sport.

Fiul lui Daniel Pavel, pasionat de sport ca si tatal lui

Citeste si: Ce se intampla intre Stefan Ciuculescu si Cucu, noul Faimos de la Survivor Romania 2021. Zanni da totul pe fata

"Este elev al Liceului Francez de la Viena și, împreună cu mama lui, cu care avem o relație cordială pentru beneficiul maxim al băiatului, l-am dat la sport de mic.

Spre deosebire de mine, știe să schieze și să patineze. Dar tot sporturile de apă sunt pe locul întâi, și aici cred că l-am influențat și eu.

A venit în Austria, cu mama lui, prin transfer de la Liceul Francez de la București, pe care îl urma, la scurtă vreme după ce am ajuns eu la Viena. Vorbitor de germană, franceză și engleză, pe lângă română, am considerat că Viena s-a așezat foarte bine pentru el.

Oricum ar fi studiat într-un astfel de oraș la facultate. Ce este foarte interesant este că bate în el o inimă de român sadea, valah autentic, și sunt convins că va trăi de la un moment încolo în spațiul românesc, aducând cu el experiența internațională",  a declarat Daniel Pavel pentru viva.ro

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.