Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 7 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 10 mai 2021, 12:34
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție interesantă Teo Show este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea vă așteaptă și astăzi, de la ora 15:00, cu multe surprize și cu invitați de seamă din showbiz-ul românesc.

Veți asculta, ca de fiecare dată, melodii și veți urmări imagini paparazzi cu unele vedete de la noi.

Vezi Online Video emisiunea "Teo Show" Live pe Kanal D

Ieri, la Teo Show, am urmărit rubrica Boerescu, cu Dan Silviu Boerescu, scriitor și fost redactor-șef și director editorial al publicației Playboy, care nu mai apare în România.

Totodată, i-am văzut pe Matteo, pe grupul muzical Rettro, pe iubitul Elenei Marin și pe Răzvan Botezatu, care s-au contrat, având în vedere că primul și-a susținut logodnica, iar al doilea pe fosta colegă de platou, Raluca Dumitru. Totodată, i-am urmărit pe Clejani, pe care, cu siguranță, cei care îi îndrăgesc voiau să îi audă de mult timp.

Teo Show este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori.

Ediția din a treia zi de Paști  a fost lider absolut de audiență  pe tronsonul ei orar.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Bursucu și Teo, prieteni în afara micului ecran

Bursucu Adrian Cristea a vorbit despre relația de prietenie pe care o are cu Teo Trandafir, mărturisind că nu s-au certat niciodată.

„Niciodată, nici măcar așa de la ceva mic. Noi întotdeauna am discutat despre cum am putea schimba să fie mai bine, dar niciodată nu ne-am certat. La începutul relației noastre profesionale spuneam: 'E inteligentă, e spontană, e creativă', dar am ajuns să ne cunoaștem atât de bine încât lucrurile astea mi se par atât de… firești.

Pentru mine, din punct de vedere profesional, e un tot, omul de la care am ce învăța, omul cu care pot să vorbesc bune, rele, îmi spune tot, îi spun tot, ne știm viețile unul altuia, deja am trecut peste etapa aia de început. Dacă există doi prezentatori într-o emisiune și dacă cei doi nu se iubesc din punct de vedere profesional, lucrurile nu o să meargă niciodată”, declara Bursucu Adrian Cristea despre Teo pentru DC News.

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Teo Show este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă dorești să urmărești Teo Show online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă atunci când emisiunea este difuzată la TV, la postul Kanal D.

Puteți să urmăriți fragmente din fiecare ediție Teo Show și pe contul de YouTube al postului Kanal D!

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de joi, 6 mai 2021- VIDEO

 

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.