Eliminare in lacrimi si scandal la Survivor Romania 2021. Cine a fost eliminat dintre Irisha, Elena Marin, Bogdan Urucu si Sorin Puscasu?

Autor: Alice Popescu
Scandal de proportii intre Irisha si Zanni inainte de eliminare

Consiliul de Eliminare de la Survivor Romania 2021 din aceasta saptamana a venit cu multe surprize, iar duelul s-a dat intre patru concurenti extrem de buni. Si totusi cine a fost eliminat din competitie?

In urma celor doua Jocuri de Imunitate disputate la sfarsitul acestei saptamani, atat Faimosii cat si Razboinicii isi trimit cateun concurent spre eliminare. De la Faimosi, Irisha este propusa, iar de la Razboinici, pentru a unsprezecea oara, Albert Oprea este votat de catre concurenti spre eliminare.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Cine a fost eliminat din competitie

Intrebata ce simte despre propunerea spre eliminare, Irisha este de parere ca nu merita sa fie votata pentru a prasit competitia, iar cei care au facut-o, nu au fost cinstiti deoarece initial s-a spus ca se va vota pe criteriu

sportiv, iar acum s-au razgandit. "S-a votat gresit. Baietii spuneau ca se va vota strict sportiv, lucrurile s-au schimbat si nu dau dovada de verticalitate. Isi schimba pe parcurs parerea. In echipa continua rautate, luare peste picior, jignirile la adresa fetelor. Lupt in numele femeilor care raman si celor care vor iesi. Incerc sa fac tot posibiliul. Mi-am luat o gramada de jigniri ca i-am luat apararea Elenei si lui Culita.
Zanni si Sebastian. Au inceput sa vina persoane noi in competitie sa induca pareri ca ulterior sa fiu votata. Motivul trebuia sa fie sportiv. Nu ma pot lupta. Sper sa publicul sa ma sustina si sa raman." 

Tot in echipa Faimosilor, cel mai votat concurent al saptamanii a iesit Zannidache care a tinut sa multumeasca publicului. La randul sau a facut si nominalizarea spre eliminare care ii revenea si a motivat ca simplu fapt ca a sustinut lucruri neadevarate spuse de Irisha, o va vota pe Elena Marin.

El a mai spus ca ar fi putut sa ii voteze pe Cucu sau pe Andreea, cei mai noi concurenti, insa nu era cinstit avand in vedere ca ei sunt si cei mai noi si merita sansa de a nu fi votati doua saptamani la rand. "Multumesc din tot sufletul meu. Mi se pare atat de greu sa ma manifest si sa ma exprim. Simt ca am ajuns totusi in sufletul lor.
Vreau sa oficializez pentru cei de acasa ca echipa Faimosilor nu e unita si nu va fi niciodata. Totul este de fatada. In seara asta a inceput razboiul pentru independenta si interes. Cat de repede se schimba aliantele si cat au ramas aceeasi pana in momentul de fata. Poate am gresit in trecut. Acum sunt la fel cu toata lumea. Ce vad, aia o sa spun. M-au provocat si o sa incepe razboiul."
 
Elena Marin a dezvaluit ca ceea ce a facut Zanni este previzibil si il acuza in continuare ca este jignita, iar faptul ca Irisha a fost votata a fost din cauza ei pentru ca orice persoana este asociata cu ea, devine dusman pentru Sebastian sau Zanni.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Scandal intre Irisha, Zanni si Sebastian Chitosca in Consiliul de Eliminare

In echipa Razboinicilor, lucrurile par ceva mai asezate si din nou previzibile deoarece pentru a unsprezecea saptamana consecutiv, Albert Oprea este salvat si devine preferatul publicului.

La randul lui, Albert il nominalizeaza pe Sorin Puscasu spre eliminare invocand criterii atat sportive cat si sociale. Sorin a tinut sa precizeze ca doar a incercat sa spuna un adevar, cel al lui, asa cum vede el lucrurile, insa nu va mai face acest lucru, mai ales in urma conflictului pe care Albert l-a avut cu Sebastian si va incerca sa nu se mai deturneze de la principalul scop si anume castigarea competitiei. "Nu este o surpriza pentur nimeni. Nu ne-am inteles social. Totdeauna am inteles sa arat un adevar. Il vede intreaga echipa, dar cum am spus,  las deoparte toate astea. Imi doresc sa nu plec pana in momentul cand nu mai am cum sa raman in picioare." 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Pentru ca Albert a iesit preferatul publicului, al doilea cel mai votat concurent de la Razboinici a fost Marius Craciun care nu se astepta sa fie printre preferatii publicului. Concurentul a tinut sa multumeasca celor de acasa si a promis ca din punct de vedere sportiv nu ii va dezamagi si se bucura ca au vazut in el potentialul de a ajunge in Finala. Mai mult, Marius a fost nevoit sa faca o nominalizare si l-a ales pe Bogdan Urucu pentru ca nu ar fi vrut niciodata sa-l voteze pe Andrei deoarece au devenit cei mai buni prieteni. Marius l-a rugat pe Bogdan sa nu s esupere pentru nominalizare desi a dovedit ca poate fi foarte bun pe traseu, insa nu mai are pe cine. Noul concurent a inteles si a spus ca nu ii poarta nicio ranchiuna, mai ales ca s-au si imprietenit.

SURVIVOR ROMANIA 2021. Cine a fost eliminat din competitie dintre Irisha, Elena Marin, Sorin Puscasu si Bogdan Urucu 

Astfel, propusi spre eliminare la Survivor Romania 2021 au fost Irisha, Elena Marin, Sorin Puscasu si Bogdan Urucu. Dintre cei patru concurenti, cea care a parasit competitia a fost Irisha care a intrunit cele mai putine voturi. Concurenta a declarat ca a fost o experienta pe care o va povesti si nepotilor ei si nu poarta pica nimanui chiar daca a avut discutii aprinse cu baietii din echipa: "Din punct de vedere social nu am rezonat la glume, la felul nostru de a fi. Gandim diferit, venim din lumi diferite. Este experianta vietii mele. Este cea mai tare. Nu credeam ca pot fi copilul junglei.  Sunt foarte fericita ca am facut parte din acest proiect. Le voi povesti celor de acasa ca e un proiect deosebit. Afli multe despre tine, e deosebit, e altceva."