MIZA dubla incredibila in jocul de comunicare la Survivor Romania 2021! Pentru ce premiu fabulos se vor lupta Faimosii si Razboinicii in aceasta seara?

Autor: Ana Filip
Actualizat: 09 mai 2021, 21:26
Daniel Pavel a prezentat miza jocului pentru comunicare din aceasta seara.
Sursa: Captură KANAL D

In aceasta seara, Faimosii si Razboinicii se vor infrunta in jocul de comunicare! Care este miza dubla pusa in joc la Survivor Romania?

Desi par extrem de puternici pe traseu si se lupta cu inversunare pe traseele din Republica Dominicana, cand vine vorba despre jocurile de comunicare, concurentii se emotioneaza teribil si sunt de-a dreptul coplesiti de dorul celor dragi de acasa, pe care nu i-au mai strans in brate de patru luni de cand au intrat in competitia Survivor Romania. Cum au reactionat Faimosii si Razboinicii in momentul in care au aflat miza jocului de comunicare din aceasta seara?

In ce consta MIZA dubla din jocul de comunicare al acestei saptamani?

Saptamana se incheie la Survivor Romania 2021 cu un ultim joc de comunicare. A venit momentul ca Faimosii și Razboinicii sa se dueleze pentru a castiga una dintre cele mai importante si motivante mize, comunicarea cu cei dragi de acasa. A trecut doar o saptamana de cand concurentii au aflat vești noi despre familiile lor, insa de fiecare data acestia se bucura enorm sa ii revada sau sa primeasca mesaje de cei dragi.

Faimosii si Razboinicii au aflat ce premiu fabulos este pus in joc in aceasta seara. Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor Romania, a anuntat ca cele două echipe vor intra pe traseu si vor lupta cu indarjire pentru a comunica prin mesaje in timp real cu persoanele dragi din familie, dar si pentru a obtine insula sau campul.

Ca de fiecare data, reacțiile concurenților au fost explozive, emotiile i-au coplesit gandindu-se ca vor conversa cu cei dragi.

Iata cum arata traseul pe care vor intra concurentii ambelor echipe astazi pentru a castiga jocul de comunicare al acestei saptamani. 

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Insula sau campul? Asta e clar, e o miza in disputa astazi! Insa jocul pentru comunicare de astazi sta sub semnul comunicarii prin mesaje scrise in timp real cu familia! Iata ce primesc castigatorii jocului de astazi!(...) Pentru a castiga cele doua premii, miza dubla, jocul pentru comunicare si insula sau campul, concurentii se lanseaza de la inaltime pe tobogan, cad in apa, dupa care la iesire din apa trec de doi saci de dimensiunea sacilor de box, de forma triunghiulara, urmeaza un slalom prin cinci hexagoane, dupa care sar peste doua romburi, trec pe sub alte

obstacole, ajung apoi la o punte compusa din triunghiuri, dupa care se deplaseaza pe exteriorul unui perete.

Mai departe urmeaza o succesiune de doua porti amplasate pe sol si care sunt actionate cu doi scripeti deplaseaza concurentii printr-un tunel de plasa si ajung pentru proba de final, unde concurentii trebuie sa deplaseze patru cuburi aflate pe o masinuta pe lungimea unei mese de circa cinci metri.

Pe masa sunt amplasate obstacole, in zona mediana se afla o banda neagra, daca cuburile cad pana cand concurentii ajung la banda mediana trebuie sa reia deplasarea masinutei de la capat! Daca cuburile cad de pe masinuta dupa ce concurentii depasesc banda neagra, trebuie sa reia de la banda neagra deplasarea masinutei! Odata ajunsi la capatul mesei, concurentii iau cele patru cuburi si le amplaseaza pe alte trei cuburi deja existente fiecare pe cate un stalp! Concurentii trebuie sa doboare cele zece cuburi aflate cate cinci pe cate un stalp prin intermediul unor bile!", a anuntat Daniel Pavel.

Citeste si: Raluca Dumitru, cearta apriga cu Sebastian Chitosca! "Asta e felul meu de a fi! Vrei sa ma schimbi acum la 34 de ani?" De la ce anume a izbucnit conflictul?

Citeste si: Faimosii si Razboinicii, o noua batalie epica in jocul pentru comunicare! Aflati cine va parasi competitia, astazi, intr-o editie palpitanta, marca Survivor Romania, de la ora 20:00, la Kanal D!