Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 10 mai 2021 - VIDEO

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 10 mai 2021, 13:00
Teo Trandafir și Bursucu

O nouă ediție interesantă Teo Show este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește emisiunea și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă astăzi, de la ora 15:00, la Teo Show.

Așa cum v-au obișnuit, Teo și Bursucu au invitați speciali și surprize pentru dumneavoastră.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

O vom vedea astăzi, la Teo Show, pe Sindy, fostă concurentă Survivor România. Totodată, va intra prin Skype și Irisha.

Va apărea la Teo Show și Carmen Brumă, recunoscută pentru un stil de viață foarte sănătos.

Printre formațiile de muzică ce vor apărea astăzi la Teo Show se numără Taraful Rutenilor, care va fi văzut în compania lui Carmen Chindriș.

Le vom mai vedea la Teo Show, în emisiunea de luni, pe Larisa Udilă și Diana Pârvu.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Teo Show, lider de audiență!

Emisiunea Teo Show, prezentată de Teo Trandafir și Bursucu Adrian Cristea, a fost lider absolut de audiență în a treia zi de Paști, pe 4 mai.

În intervalul orar 15:00 – 17:00, adică în timpul emisiei Teo Show, Kanal D s-a poziționat, pe 4 mai, pe prima pozitie în topul televiziunilor din România, pe toate targeturile monitorizate, stația TV acumulând un rating de 3,8%  și 16,9% cotă de piață, la nivelul întregii țări, 2,1%  puncte de rating și 15,8% cotă de piață, în rândul publicului comercial, și 3,2% puncte de rating și 14,0%  cotă de piață, în rândul publicului de

la orașe, conform Kantar Media România.

Minutul de aur, înregistrat la 15:01, a adunat în fața micilor ecrane 678.000 de telespectatori. În medie, în fiecare minut al difuzării, show-ul a fost urmărit, în intervalul mai sus menționat, de 879.000  de fani ai emisiunii din întreaga țară.  

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Teo

Show este una dintre cele mai urmărite emisiuni de divertisment din România.

Teo Show este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă dorești să urmărești emisiunea online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă atunci când aceasta este difuzată la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 7 mai 2021- VIDEO

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.