In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Hercai”, Gonul afla marele secret tainuit de Azize!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 11 mai 2021, 09:55
video Foto(4)

Marile secrete ale temutei Azize ies la iveala! Aflati cum va reactiona Gonul si ce se va intamla la conacul Aslanbey?

Profund dezamagita de intreaga familie Sadoglu, Reyyan merge in fata acestora sa le spuna tot ceea ce a suparat-o, ani la rand. Reyyan ia o decizie radicala, spre surprinderea intregii familii. Miran isi sustine in totalitatea frumoasa sotie. 

Gonul descopera marele secret pastrat de Azize ani la rand!

Gonul afla un mare secret tainuit, ani buni, de Azize. Tanara afla adevarul despre Firat si tot atunci, ii va spune totul celui pe care il credea fratele ei.

Firat reactionaza neasteptat la aflarea acestei vesti uriase.

Pentru Yaren, in schimb, lucrurile nu merg asa cum isi imagina. <Eliberata> de bunicul ei din locul in care isi ispasea pedeapsa pentru suferinta provocata familiei sale, aceasta ajunge la <mana> lui Harun. Tanarul este hotarat sa o <puna la punct> pe Yaren insa aceasta nu-si accepta <soarta> si are un alt plan pentru a se razbuna pe toti cei din familia Sadoglu.

Citeste si: Gonul din serialul "Hercai" traieste o frumoasa poveste de dragoste cu unul dintre carismaticii actori din distributia productiei! Cine i-a cucerit inima celebrei Oya Unustasi?

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Nu ratati in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod din “Hercai”, numai la Kanal D.

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 39, sezonul 1, luni, 10 mai 2021- VIDEO

Citeste si: Cine sunt actorii din serialul turcesc Hercai! Iata detalii fascinante despre renumitii protagonisti, dincolo de platourile de filmare!