Care sunt pericolele la care îți expui telefonul fară o husă adecvată

Author: Oana Iosif

Când achiziționezi un telefon nou, primul lucru la care trebuie să te gândești este cum să-l protejezi mai bine și anume să-i păstrezi aspectul impecabil cât mai mult timp și mai ales funcționalitatea. O husă de calitate poate face diferența în cazul unui accident.

Husa nu a fost niciodată un moft. Ajunge să reprezinte un moft în momentul în care stăm prea mult pe gânduri și analizăm achiziția de huse telefoane mult prea îndelungat. Niciodată nu trebuie să pui foarte mult accent pe design, ci pe caracteristicile acesteia în asociere cu protecția pe care trebuie să ți-o ofere.

Știai că exista cel puțin zece tipuri de pericole la care te expui pe tine și pe telefonul tău? În acest articol vom menționa câteva dintre aceste aspecte și motivele pentru care ar trebui cât mai curând cu putință să-ți achiziționezi o husă , în cazul în care nu ai una deja sau în cazul în care ți-ai dat seama că cea pe care o ai nu oferă telefonului tău protecția de care are nevoie.

Protecția telefonului cu o husă potrivită

O husa aleasă special pentru telefonul tău îl vă proteja de zgârieturi, praf, căldură, apă, deasemenea este foarte important ca materialul din care este făcută carcasa sau husa să fie unul de calitate astfel protecția va fi una ridicată. Puteți dealtfel să vă personalizați husa în așa fel încât să vă reprezinte. Alege o fotografie îndrăgită, un model tematic, un model la modă sau orice altă variantă și personalizează-ți carcasa telefonului cu un design care va da telefonului tău un aspect unic și personal. Magazinul online Etuo vă pune la dispoziție o gamă variată de carcase cu poze si servicii specifice de personalizare.

Huawei P20 Lite este un telefon extrem de aspectuos și performant. Caracteristicile acestuia te vor face instant să dorești să-l adaugi în coșul de cumpărături. Este un telefon cu un unghi de vizualizare foarte bun, cu un ecran destul de mare și cu o rezoluție foarte ridicată, ceea ce permite o experiență de joc și vizualizare inedită. Prin intermediul acestui telefon, poți face absolut tot ce ți-ai imaginat în materie de dispozitive moderne și avansate, de la jocuri și social media până la fotografii impresionante. Cu toate astea, Huawei P20 Lite vine cu un minus pe care mulți nu-l vor descoperi la prima vedere, și anume carcasa îmbinată cu sticla și metal, atât la nivelul LCD-ului cât și la nivelul carcasei de pe spate. Pe lângă design-ul fin și elegant, subțire și stilat, pe care Huawei P20 Lite îl are, din punct de vedere al siguranței și datorită acestei caracteristici estetice, smartphone-ul nu este unul tocmai rezistent. Carcasa este foarte alunecoasă iar ecranul și spatele sunt ușor de fisurat/spart, ceea ce nu te avantajează din punct de vedere al siguranței, mai ales dacă ai achiziționat telefonul recent. De aceea, este foarte important să te orientezi către huse telefoane huawei care să-ți ferească telefonul de factorii de mediu și nu numai.

O husa de telefon adecvată te poate ajuta să previi costurile foarte ridicate asociate cu reparațiile acestuia în caz de defecțiuni. Husa te va proteja încă de la bun început, încă din primele momente ale achiziției. De aceea, în cazul în care ți-ai achiziționat un astfel de telefon, trebuie încă din prima clipă să te asiguri că este protejat de o husă de buna calitate, husă care, din păcate, nu vine la pachet cu telefonul și cu celelalte accesorii.

Un alt pericol la care îl expui fară o husă e defectarea completă a ecranului în cazul unui șoc sau în cazul în care îl scapi din mână. Asta înseamnă automat și mai multe costuri. Iar aceste stricăciuni se pot întâmpla chiar și în prezența unei folii adecvate de telefon, astfel că husa de telefon rămâne indispensabilă.

Așadar, daca ești posesorul unui Huawei P20 Lite, asigura-te că ai husa potrivită de protecție.