Daniela Crudu, din nou pe mâna medicilor esteticieni. La ce procedură a apelat vedeta: ”Se vede țiplă...”

Autor: Ana Dinu
Actualizat: 01 mar 2024, 10:35
Daniela Crudu, din nou pe masa de operatie
Sursa: Instagram

Daniela Crudu este o împătimită a operațiilor estetice și nu a ascuns niciodată acest lucru. Bruneta s-a hotărât să-și facă o nouă îmbunătățire. La ce procedură a apelat?

Este bine cunoscut faptul că Daniela Crudu este adepta intervențiilor estetice. După mai multe retușuri la nivelul feței și după operația de implant mamar, vedeta s-a hotătât să-și facă o îmbunătățire la nivelul coapselor.

Daniela Crudu, o nouă operație estetică

Daniela Crudu are un trup bine definit, iar mulți îl consideră fără cusur, însă vedeta a considerat că este loc de mai bine și a ajuns din nou pe mâna medicilor esteticieni.

Vedeta s-a declarat nemulțumită de stratul de grăsime de pe coapse, iar liposcuția ar fi fost singura ei soluție, după ce antrenamentele intense de la sala de fitness nu ar fi dat randament.

La scurt timp după ce a ieșit din operație, vedeta a împărtășit cu urmăritorii din mediul online întreaga experiență. Aceasta le-a explicat fanilor săi de ce a apelat la această intervenție și a subliniat că se simte foarte bine și este încântată de ce a reușit să-i facă medicul estetician. 

”Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta.(...) Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh. Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic. Se vede țiplă.

Sunt fericită!”, a spus Danila Crudu pe InstaStories.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Daniela Crudu, apariție incendiară! Imaginile care au cutremurat internetul. Cum s-a pozat vedeta

Daniela Crudu este în culmea fericirii după noua operație estetică

Deși se află pe perfuzii, vedeta a rămas cu zâmbetul pe buze, aceasta a mărturisit că a fost vorba de o cantitate mică de grasime ceea ce a făcut ca intervenția să nu fie una foarte grea.

”Nu este o intervenție grea pentru că nu a avut foarte multă grăsime să-mi scoată de acolo.

A fost puțină, dar am și eu fixurile mele și mi-am dorit foarte mult să nu mai am grăsimea aia acolo între coapse”, a explicat bruneta.

Se pare că vedeta este mai fercită ca niciodată alături de noul bărbat din viața ei, ba chiar își dorește să arate mai bine ca niciodată pentru ca partenerul său să se mândrească cu ea.

Citeste si: Cati bani a scos Daniela Crudu de la iubitul bataus! Bruneta arata mai bine ca niciodata