Andreea Mantea, momente de senzatie intr-un colt de rai! Urmariti o noua editie captivanta "Trairi alaturi de Andreea Mantea", luni, 17 mai, de la ora 23:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mai 2021, 10:23

Andreea Mantea si David va asteapta cu noi peripetii, luni, 17 mai, intr-o noua editie inedita "Trairi alaturi de Andreea Mantea", de la ora 23:00.

Andreea Mantea aduce in atentia publicului in fiecare luni, de la ora 23:00, prin intermediul emisiunii "Trairi alaturi de Andreea Mantea", cele mai frumoase si emotionante momente din viata sa.
Vedeta prezinta cu sinceritate telespectatorilor file din viata sa de zi cu zi, clipe inedite traite alaturi de fiul ei, David, care o insoteste chiar si in calatoriile prin tara.
In editia precedenta a emisiunii Andreea Mantea le-a impartasit telespectatorilor o zi superba petrecuta alturi de David si de familia sa, in casa matusii sale undeva la tara.

Vedeta s-a bucurat sa rememoreze clipe emotionante din copilarie petrecute pe aceleasi meleaguri de poveste, pe vremea cand isi petrecea vacantele la bunica sa si invata tot felul de treburi casnice. Astfel, Andreea si-a dorit enorm sa ii arate si micutului David ce indeletniciri avea in copilarie si cate lucruri de suflet a invatat de la bunica sa.

Andreea Mantea ajunge intr-un colt de rai din tara noastra, unde descopera povesti de viata impresionante!

In editia de luni, 17 mai, Andreea Mantea va ajunge impreuna cu David intr-o zona de munte, uitata parca de timp, din tara noastra, un adevarat colt de rai pe pamant, unde va descoperi cele mai impresionante povesti din viata unor oameni simpli, modesti de la tara, dar extrem de calzi si de ospitalieri.

Fascinata de modul de trai al locuitorilor din catunul de munte mirific, Andreea Mantea va incerca sa afla cat mai multe lucruri inedite despre acei oameni speciali.

Desi nu au inca nici curent electric si duc o viata extrem de grea departe de modernitate, satenii sunt optimisti si fericiti si merg mai departe cu speranta si cu incredere ca Dumnezeu ii va ajuta si de acum inainte.

Andreea Mantea si-a dorit sa ii arate lui David si alt mod de viata decat cel modern de la oras, unde oamenilor nu le lipseste nimic si se bucura de confort.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Live Stream Online „Trăiri alături de Andreea Mantea”- Ediţia 30, luni, 10 mai 2021- VIDEO Andreea Mantea, la munca de jos!

Citeste si: Andreea Mantea, întâlnire cu Elena Merișoreanu! Urmărește "Trăiri alături de Andreea Mantea"