Cristina Mihaela isi iese din minti! "Alerg pe aici ca sa va despart pe voi! Unde suntem?" Urmariti o noua editie exploziva Puterea dragostei, vineri, 14 mai, de la 11:00 si 17:00, la Kanal D!

Autor: Ana Filip
Actualizat: 13 mai 2021, 21:20
Cristina Mihaela prezentatoare Puterea dragostei Foto(5)
Cristina Mihaela le cere socoteala concurentilor!
Sursa: Captură KANAL D

Cristina Mihaela este deranjata de reactiile bizare ale unor concurenti si lanseaza un avertisment. Aflati in editia de vineri ce se va intampla!

Chiar daca unii dintre concurentii din casa Puterea dragostei incearca pe cat posibil sa isi vada de relatiile lor, altii uita parca pentru ce anume au intrat in emisiune si declanseaza doar conflicte si mari tensiuni.

Saptamana a inceput in casa iubirii intr-o atmosfera mai relaxata, insa ulterior lucrurile s-au schimbat radical, deoarece unii concurenti au reaprins vechile certuri, ajungandu-se chiar la comportamente violente.

Seria certurilor din editia de vineri, 14 mai, a emisiunii Puterea dragostei este deschisa de un scandal de proportiii in casa baietilor. Unde Andrei il infrunta pe Paul si se ajunge la jigniri urate si chiar la amenintari violente.

Pe de alta parte, Radu va rabufni din nou la adresa fetelor, dupa ce esecurile sentimentale se tin lant parca de acesta. Tanarul va incerca sa o puna la punct pe Cristina, cea de care a vrut sa se apropie in ultima vreme, dupa ce fusese respins de Ayda.

Radu se va certa apoi si cu Aya si cu chiar si cu Amira, cea pe care o admira pana nu demult, spunându-le ca nu au ce sa caute in cadrul emisiunii deoarece nu vor să isi caute jumatatea, ci au venit doar pentru notorietate. Pe de alta parte, Amira ii reproseaza lui Radu ca se uita la toate fetele.

Cristina Mihaela rabufneste si le cere socoteala concurentilor violenti!

Tensiunile se muta si in casa fetelor, acolo unde Ayda cedeaza nervos dupa un schimb de replici acide cu Amira. Tanara isi iese din fire si sare sa o bata pe Amira, napustindu-se furioasa sa o puna la punct pentru jignirile lansate.

In cele din urma, prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaela, va rabufni si le va cere socoteala tuturor celor care vor declansa astfel de conflicte violente in casa Puterea dragostei.

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"Alerg pe aici după voi să vă despart? Unde suntem?", spune raspicat prezentatoarea emisiunii, Cristina Mihaelea.

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de miercuri, 12 mai 2021- A doua parte- VIDEO. Radu, un nou scandal cu Ayda: "Plecați acasă!"

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 13 mai 2021- A doua parte- VIDEO. Aya, contre cu Alexandra și Codruț: "Vreau să mergeți acasă că aici..."

Citeste si: Live Stream Online Puterea Dragostei- Ediția de joi, 13 mai 2021- Prima parte- VIDEO. Adriana își bruschează sora, pe Alexandra!

 

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.