Irisha, prima reacție după ce Faimoșii au pierdut jocul de recompensă: "Cu siguranță..."

Autor: Marina Ionescu
Irisha, prima reacție după ce Faimoșii au pierdut jocul de recompensă.
Sursa: Instagram

Irisha a revenit în țară, după ce a fost eliminată din competiția Survivor România 2021. Astfel, fosta Faimoasă își susține echipa de acasă.

Întoarsă în România după ce a fost eliminată de la Survivor România 2021, Irisha a dezvăluit că nu este deloc împăcată cu ideea că traseul ei din Republica Dominicană s-a sfârșit atât de repede, cu toate acestea, fosta Faimoasă își susține echipa în continuare.

Citeste si: Irisha, dezvaluiri din echipa Faimosilor. La ce strategii au recurs Zanni si Sebastian Chitosca pentru a o elimina de la Survivor Romania

Irisha își susține foștii colegi de echipă!

Irisha a fost eliminată, la finalul săptămânii trecute, de la Survivor România, după ce a primit cele mai puține voturi din partea publicului, dintre cei nominalizați. Irisha a fost nominalizată de către colegii ei, în primul consiliul de nominalizare al săptămânii. 

Ajunsa acasa, Irisha, fosta ”faimosă” de la Survivor România 2021, este alături cu sufletul și gândul de foștii ei colegi de echipă.

Artista le-a transmis un mesaj celor cu care a petrecut o lungă perioadă în jungla din Republica Dominicană, potrivit Wowbiz

Citeste si: Primele imagini si declaratii ale Irishei de la aeroport:"In interor e o socoteala, alte interese..."

" Îmi pare rău guys, faimoșii mei! Cu siguranță recuperați la următorul joc. Eu sunt alături de voi de aici, de acasă",  a scris Irisha, pe contul ei de Instagram.

Irisha, probleme la întoarcerea în România

Irisha de la Survivor România 2021  a avut parte de multe probleme în avion, în timp ce se întoarce acasă. Faimoasa a povestit pe Instagram ce s-a întâmplat în primul zbor pe care l-a avut la întoarcerea în România.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Citeste si: Irisha, probleme în avion la întoarcerea în România de la Survivor România 2021: "Am avut turbulențe, a început un mare scandal"

"Așa zbor cu năbădăi n-am mai avut de cel puțin 5-6 ani.

Am avut turbulențe, dar nu mă sperie. Am rugat băiatul de la check-in să mă pună undeva, unde să fie două scaune libere lângă mine, pentru că voiam să mă întind, eu având picioarele lungi.

În fine, s-a rezolvat.

Am decolat, totul a fost ok, dar până a venit un tip la mine și îmi făcea semn că vrea să stea lângă mine, la geam. Am încercat să-i explic că vreau să mă întind, că vreau să dorm.

El tot a insistat și mi-am dat seama că este beat.

Vai… groaznic, groaznic! Nu eram singura pe care o deranjase.

Ulterior a început un mare scandal pe partea din spate a avionului. A deranjat pe toată lumea, a făcut scandal. Au mutat un pasager lângă mine. O altă pasageră a vomitat jumătate de drum și nu a fost tocmai plăcut. Vai… ce zbor",  a povestit aceasta în mediul online.

 

 

 


Robi pare că își dorește o relație cu Teodora, însă aceasta nu este atât de hotărâtă, iar sfaturile celor apropiați au făcut-o să păstreze distanța față de concurentul de la „Casa iubirii”.