Azize pregateste lovitura de gratie familiei Sadoglu! Azat, victima razbunarii crunte pusa la cale de diabolica Azize! Nu ratati un nou episod dramatic din "Hercai", luni, 17 mai, de la 20:00, la Kanal D!

Autor: Daniela Iliuta
Actualizat: 14 mai 2021, 12:32
azize din serialul hercai Foto(5)
Azize nu are de gand sa renunte la planul de razbunare impotriva familiei Sadoglu.
Sursa: Captură KANAL D

Cu inima indurerata de pierderea celei mai pretuite fiinte, Azize va pune la cale un plan diabolic de razbunare impotriva lui Azat!

Serialul-fenomen "Hercai", difuzat de luni pana miercuri la Kanal D, de la ora 20:00, a captivat publicul prin intermediul unei povesti fascinante de dragoste dintre doi tineri frumosi si curajosi.
Desi s-a nascut din ura si razbunare, dragostea dintre Reyyan si Miran, cei doi protagonisti ai serialului "Hercai", este un exemplu de iubire pura, romantism si curaj. In ciuda tuturor obstacolelor lansate de Azize impotriva celor doi indragostiti, dragostea lor nu se va stinge, ci dimpotriva va triumfa mereu, devenind din ce in ce mai puternica!

Azize pune la cale o ultima lovitura sangeroasa impotriva familiei Sadoglu! Victima vizata va fi Azat!

In episodul de luni, 17 mai 2021, lucrurile incep din nou sa se precipite intre cele doua familii rivale. Azize pregateste o ultima lovitura crunta impotriva celor din familia Sadoglu. De aceasta data tunurile se vor indrepta catre Azat, pe care batrana Azize il vrea mort.

In vreme ce Reyyan si Miran incearca se se bucure primele momente de liniste dupa ce tanarul a decis sa renunte la razbunarea care le-a pricinuit numai suferinta, batrana Azize pune la

cale o noua lovitura impotriva familiei Sadoglu.

Dupa ce Miran a renuntat la razbunare si a abandonat-o, Azize are de gand sa lupte de una singura mai departe, pentru a-si duce la capat planurile diabolice. Mai ales dupa pierderea celei mai dragi fiinte, Elif, batrana Azize va pregati din umbra o noua strategie sangeroasa impotriva membrilor familiei Sadoglu, dar mai cu seama impotriva lui Azat, pe care il considera principalul vinovat de moartea lui Elif. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Aflati ce plan diabolic va pune la cale Azize impotriva lui Azat Sadoglu, dar si ce se va intampla cu Reyyan si Miran, luni, 17 mai, de la ora 20:00, intr-un nou episod dramatic, din serialul "Hercai", la Kanal D!

Citeste si: Azize Aslanbey din serialul "Hercai", o mama implinita si fericita, dincolo de platourile de filmare! Iata cat de mandra este Ayda Aksel de familia sa!

Citeste si: Vezi online serialul „Hercai” subtitrat în limba română- Episodul 41, sezonul 1, miercuri, 12 mai 2021- VIDEO

Citeste si: Azat din serialul "Hercai" si-a intalnit marea dragoste pe platourile de filmare! Iata cu cine este logodit celebrul actor Tansu Tasanlar!