Irisha, adevărul despre relația cu Faimosul Culiță Sterp: "Mi-a plăcut foarte mult...."

Autor: Marina Ionescu
Irisha rupe tăcerea în legătură cu Culiță Sterp

Irisha a fost eliminată de la Survivor România și a vorbit despre ce relație a fost între ea și Culiță Sterp.

După ce a ajuns Irisha în Republica Dominicană, au început să existe mai multe speculații potrivit cărora ea s-ar fi simțit atrasă de Culiță, însă Faimoasa nu a vrut să lase loc de interpretări și a mărturisit că artistul îi era ca un frate la Survivor.

Citeste si: De la ce a pornit bataia dintre Stefan Ciuculescu, Sebastian Chitosca si Zanni la Survivor Romania 2021:"De aia nu va halesc, perversilor..."

Citeste si: De la ce a pornit bataia dintre Stefan Ciuculescu, Sebastian Chitosca si Zanni la Survivor Romania 2021:"De aia nu va halesc, perversilor..."

Irisha, adevărul despre Culiță Sterp!

Invitată într-o emisiune TV, Irisha a vorbit despre un moment pe care oamenii nu l-au văzut la televizor și care îl are în prim plan pe îndrăgitul cântăreț.

Citeste si: Irisha, prima reacție după ce Faimoșii au pierdut jocul de recompensă: "Cu siguranță..."

"S-au spus foarte multe minciuni la testiomoniale. Raluca a zis că eu i-am spus în avion că îmi place de Culiță. Cum să vinzi așa ceva când eu nu am spus asta. S-a încercat să se creeze o poveste, din cauza faptului că eu mă înțelegeam cu Culiță.

Mi-a povestit despre iubita lui, Daniela. E greșit să empatizezi cu un om? Sunt rare momentele în care găsești pe cineva cu care să rezonezi. 

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Într-o noapte stătea la foc și plângea de rupea. Îți dai seama cum e să stai în mediul ăla, iar acasă soția ta stă să nască. E mult prea mult, e foarte sensibilă situația asta",  a dezvăluit Irisha.

Faimoasa a pus capăt zvonurilor. Aceasta a mărturisit ca nu a existat nicio legătură mai apropiată între ea și Culiță Sterp!

Citeste si: Irisha, dezvaluiri din echipa Faimosilor. La ce strategii au recurs Zanni si Sebastian Chitosca pentru a o elimina de la Survivor Romania

"Nu știu ce înseamnă că m-am apropiat mai mult de Culiță. Îmi era ca un frate. El m-a ajutat în junglă, mi-a plăcut foarte mult că e corect. Îmi place de el ca om. Nu puteam să am o imagine clean, trebuia să o știrbeze Zanni.

Stăteam ore întregi cu Culiță și îmi povestea despre Daniela, că trebuie să nască în curând, ne chema la botez, chiar nu pot fi interpretări.

Mi-e ca un frățior", a declarat Irisha în emisiunea „Ștafeta mixtă".

Irisha își susține foștii colegi de echipă!

Ajunsa acasa, Irisha, fosta ”faimosă” de la Survivor România 2021, este alături cu sufletul și gândul de foștii ei colegi de echipă. Artista le-a transmis un mesaj celor cu care a petrecut o lungă perioadă în jungla din Republica Dominicană, potrivit  Wowbiz.

Îmi pare rău guys, faimoșii mei! Cu siguranță recuperați la următorul joc.  Eu sunt alături de voi de aici, de acasă",   a scris Irisha, pe contul ei de Instagram.