Liniile de vot s-au deschis la Survivor România 2021! Așa îți poți susține concurentul favorit din echipa Faimoșilor

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 15 mai 2021, 18:06
Echipa Faimoșilor de la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

În această seară, liniile de vot se deschid la Survivor România 2021 pentru echipa Faimoșilor. Ei au pierdut primul joc de imunitate al săptămânii, astfel că vor face nominalizări și vor putea fi votați de public.

Războinicii și-au adjudecat victoria în primul joc de imunitate al acestei săptămâni, astfel că pentru ei consiliul de nominalizare din această seară este unul cât se poate de liniștit. Pentru că Faimoșii au pierdut, pentru ei se vor deschide liniile de vot, astfel încât cei de acasă să își susțină preferații.

Ce trebuie să faci pentru a vota concurentul favorit din echipa Faimoșilor? Daniel Pavel a făcut anunțul

Este o seară grea pentru echipa Faimoșilor. Ei sunt cei care au adus făcliile în această seară în consiliul de nominalizare, totemul de imunitate aflându-se în tabăra Războinicilor. În cadrul consiliului de nominalizare din această seară, Faimoșii vor vota din nou și vor alege o persoană pe care își doresc să o trimită acasă. Înainte ca fiecare concurent din echipa Faimoșilor să își exprime votul, Daniel Pavel a precizat că cei de acasă își pot susține concurenții favoriți prin vot. 

Dacă ai un concurent preferat și îți dorești să îl susții în cadrul competiției, atunci trebuie să trimiți SMS la 1230 cu numele acestuia, fără diacritice, exact cum apare acesta scris pe ecran. Este foarte important de știut că voturile sunt luate în considerare doar dacă SMS-urile sunt trimise după ce Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021, va declara deschise liniile de vot. Astfel, cei de acasă își pot susține favoriții doar în timpul consiliului de nominalizare, până când prezentatorul emisiunii va spune STOP VOT.

Orice vot care nu se va încadra în limitele de timp impuse sau care nu va respecta regulile ce țin de scrierea corectă a numelui concurentului vor fi declarate nule.

Citeste si: De la ce a pornit bataia dintre Stefan Ciuculescu, Sebastian Chitosca si Zanni la Survivor Romania 2021:"De aia nu va halesc, perversilor..."

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Imediat vom deschide liniile de vot pentru ca voi, cei de acasă, să vă puteți susține concurentul favorit, exclusiv prin SMS. Vă reamintesc, ca de fiecare dată, să nu dați SMS înainte ca eu să declar deschise liniile de vot. De asemenea, în această seară, în echipa Faimoșilor, se aplică regula de 3. Diferența dintre fete și băieți fiind 3, fetele nu pot fi nominalizate. Pentru a susține concurentul favorit trimite SMS la 1230 cu numele acestuia, așa cum este afișat pe ecran.

Tariful fiecărui SMS este de 1,19 euro, TVA inclus, număr valabil în rețelele DIGI Mobil, Orange, Telekom Mobile, Vodafone. Tariful se aplică automat.”, a anunțat Daniel Pavel, prezentatorul Survivor Romania 2021. 

Emoțiile sunt din ce în ce mai mari pentru concurenții de la Survivor România 2021, având în vedere că în competiție au rămas doar cei mai buni Faimoși și Războinici, iar lupta devine tot mai strânsă.

Citeste si: Cum ajunge Sebastian Chitosca sa incaseze un pumn de la Stefan Ciuculescu pe traseu. Ce zice sotia fostului fotbalist

 


În a doua parte a ediției de astăzi din „Casa iubirii”, Patrick a chemat-o în camera roșie pe Bianca Giurcă, însă cei doi nu au vorbit despre ei, ci mai mult despre tensiunile cu care s-a confruntat concurenta.