Zanni, atac fără precedent la adresa lui Ștefan: „Pentru mine e o cauză pierdută pentru că...” De la ce a pornit conflictul?

Autor: Amalia Georgescu
Zanni, concurent la Survivor România 2021
Sursa: Captură KANAL D

În consiliul de nominalizare, Zanni a dezvăluit ce s-a întâmplat, de fapt, între el și Ștefan. Ce i-a reproșat Faimosului de la Survivor România 2021?

Consiliul de nominalizare din această seară este despre Faimoșii de la Survivor România 2021, având în vedere că au pierdut primul joc de imunitate al acestei săptămâni. Cu această ocazie, Zanni a început prin a explica de ce au existat tensiuni pe traseu între el și Ștefan.

Zanni, dezvăluiri despre conflictul cu Ștefan de la Survivor România 2021

Zanni a dezvăluit adevăratul motiv pentru care el și Ștefan s-au certat. Se pare că alegerea pe care Zanni a făcut-o l-a nemulțumit pe Ștefan, moment în care acesta din urmă a răbufnit. Zanni a recunoscut că a făcut totul pentru a-l enerva pe Ștefan, însă nu s-a gândit nicio secundă că lucrurile se vor termina astfel.

Citeste si: De la ce a pornit bataia dintre Stefan Ciuculescu, Sebastian Chitosca si Zanni la Survivor Romania 2021:"De aia nu va halesc, perversilor..."

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vizibil deranjat de atitudinea lui Ștefan, Zanni a spus că reacțiile concurentului de la Survivor România 2021 au la bază foarte multe frustrări și că din acest motiv nu îl ia în serios. Zanni este de părere că el nu a greșit cu nimic, motiv pentru care nu înțelge de ce Ștefan a răbufnit. 

„E și de plâns și amuzant ce se întâmplă. Nu știu ce prefer eu să fac.

Aș putea să plâng și eu, vai ce mi s-a întâmplat, ce mi se întâmplă, câte acuze mi se aduc. Vinovați suntem toți, dar eu nu sunt vinovat pentru frustrările altora, pentru nemulțumirile altora. Prefer să râd pentru că știu ce se încearcă. Am anunțat de foarte mult timp că va urma războiul de independență și războiul pentru interese. Lumea se va certa ca să rămână cât mai mult în competiția asta(...).
A plecat de la o joacă azi, că l-am ales pe Marius Crăciun, dar special l-am ales ca să văd cum reacționează Ștefan. Dintr-o chestie din asta puteam să nu mai ajung la consiliu, e de două ori cât mine Ștefan, nicio secundă nu mi-a fost frică de el, eu nu sunt bătăuș. Puteam să nu mai ajung la consiliul ăsta că el nu știu pe unde a trăit, pentru mine e o cauză pierdută.
Pot să fiu serios și să spun că s-a ajuns prea departe(...). Lui Ștefan îi zic cu toată dragostea că eu în continuare îl simt un băiat sincer. Pentru mine e o cauză pierdută pentru că nu am ce să vorbesc cu el, dar îi înțeleg frustrarea, frica, îi înțeleg alianțele pe care le face, îi înțeleg ieșirile, numai că nu au ce căuta aici și atât timp cât ești slab psihic, nu e vina mea că ești slab psihic.”
, a spus Zanni în consiliul de nominalizare. 

Citeste si: Cum ajunge Sebastian Chitosca sa incaseze un pumn de la Stefan Ciuculescu pe traseu. Ce zice sotia fostului fotbalist

 


Numerologul Oana Timofte a vorbit în exclusivitate la „Follow us” despre cum sunt afectate zodiile de eclipsa de lună.