Faimoșii și Războinicii, mai motivați ca niciodată să obțină victoria. Care este miza jocului de comunicare din această seară?

Autor: Amalia Georgescu
Actualizat: 16 mai 2021, 22:48
Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021 înaintea jocului de comunicare
Sursa: Captură KANAL D

Ultimul joc al săptămânii la Survivor România 2021 este fie un joc de comunicare, fie unul pentru recompensă, astfel că indiferent de situație, concurenții știu că trebuie să dea tot ce e mai bun pentru a câștiga.

În această seară, Faimoșii și Războinicii se vor înfrunta pe traseu în cadrul jocului de comunicare. Emoțiile sunt mai mari ca niciodată și chiar dacă au avut parte de o săptămână dificilă, traseele fiind din ce în ce mai solicitante, concurenții din ambele echipe sunt pregătiți să lupte din nou și să facă spectacol pe traseu. Până în prezent, Războinicii au câștigat două jocuri, iar Faimoșii un singur joc, însă ambele echipe vor să învingă, având în vedere că este vorba despre un joc de comunicare, iar miza este una colosală.

Care este miza jocului de comunicare din această seară? Daniel Pavel a făcut anunțul mult așteptat de Faimoși și Războinici

Ultimul joc al acestei săptămâni de Survivor România 2021 vine cu surprize pentru Faimoși și Războinici. În această seară, cele două echipe vor lupta cu îndârjire pentru a câștiga jocul de comunicare. Ca de fiecare dată, miza este una uriașă, având în vedere că orice premiu pus la bătaie este foarte important pentru concurenți.

Citeste si: Răsturnare de situație! Ce decizie au luat Războinicii? Iată pe cine au nominalizat în consiliu spre eliminare

Daniel Pavel le-a dezvăluit concurenților miza jocului din această seară, iar reacțiile acestora au fost pe măsură. Faimoșii și Războinicii vor lupta pentru a comunica cu cei dragi, dar și pentru insulă, astfel că miza jocului de comunicare din această seară  este una dublă.

„Astăzi jucăm jocul pentru comunicare. Comunicarea, un ingredient esențial în lupta pentru supraviețuire(...). Jocul de astăzi are o miză dublă, pe de-o parte comunicarea, pe de altă parte insula. Dacă veți câștiga jocul de comunicare, Faimoșilor veți primi convorbire telefonică cu un prieten, dacă jocul e câștigat de Războinici, voi veți primi mesaje text în timp real cu un membru al familiei.”, a spus Daniel Pavel.

Motivați să câștige, Faimoșii și Războinicii sunt hotărâți să se impună pe traseu în această seară și să aducă puncte care să le asigure victoria. Iată cum arată traseul pe care vor intra Faimoșii și Războinicii de la Survivor România 2021. 

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

„Concurenții intră pe un traseu exclusiv la sol. Îi așteaptă 2 obstacole de sărit, apoi trec pe sub un al treilea, apoi un ansamblu de două bariere, apoi anclanșează cu un inel o punte, la înălțime pe care o depășesc în alergare. După care, urmează un ansamblu în x de obstacole și intrări și urcări succesive, la sol sau pe o punte aeriană. După care, pe sub o plasă, de-a bușilea, urmează un al doilea inel care desface un perete care devine punte și un scripete care desface 4 porți de dimensiunea porților de mini

fotbal. Puteți face deplasarea doar atunci când steagul roșu, respectiv albastru cade la sol, după care, la proba de final, concurenții au de introdus câte o minge de baschet în câte un coș de baschet.”, a spus Daniel Pavel, prezentatorul emisiunii Survivor România 2021.

Indiferent de echipele din care fac parte, pentru concurenții de la Survivor România 2021 este foarte important să câștige jocul de comunicare, având în vedere că dorul de casă este din ce în ce mai mare și orice contact cu cei dragi le poate ridica moralul Faimoșilor și Războinicilor.

Citeste si: A fost eliminat de la Survivor România 2021! Unul dintre cei mai buni concurenți a părăsit competiția: „Pentru tine, Survivor România se oprește în această seară!”