Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de luni, 17 mai 2021 - VIDEO Ediție specială de ziua Elenei Ionescu!

Autor: Andrei Ionescu
Actualizat: 17 mai 2021, 13:00
Elena Ionescu, fostă câștigătoare Survivor România, împlinește astăzi 33 de ani

O nouă ediție interesantă Teo Show este difuzată astăzi la Kanal D. Urmărește Teo Show și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro.

Ca de fiecare dată, Teo Trandafir și Bursucu vă așteaptă, de la ora 15:00, cu invitați speciali și surprize.

Vor apărea astăzi, la Teo Show, Sonia Buric și Silvia Ioniță, Otilia Bilionera, Ramona Bădescu, Haddaway, artistul cu hitul "What Is Love", ce făcea senzație în anii '90, Iulia Vântur și alții.

Vezi Online Video emisiunea „Teo Show” Live pe Kanal D

O vom vedea, desigur, și pe sărbătorita zilei, Elena Ionescu, ce împlinește astăzi 33 de ani.

Elena Ionescu a câștigat anul trecut reality-show-ul Survivor România, plecând acasă din Republica Dominicană cu premiul cel mare de 250.000 de lei.

Va apărea, la Teo Show, și Răzvănel, băiețelul Elenei Ionescu.

Totodată, va intra, prin Skype, ultimul concurent eliminat de la Survivor România, Bogdan Urucu.

Ce a spus Bogdan după eliminarea de la Survivor România

Bogdan Urucu a părăsit competiția Survivor România atât cu regret, cât și cu mândrie pentru ce a realizat în competiție.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

"În mare parte mă simt foarte, foarte  câștigat. Îmi pare și rău că nu pot să mai lupt în continuare alături de colegii mei și, cumva, i-am lăsat știrbi de un om după ce că și așa eram puțini. Sper că le-am făcut o părere bună și că am fost alături de ei, atât cât am putut. Ne vedem acasă și vă aștept cu mare drag!", a spus Bogdan Urucu după ce Daniel Pavel a anunțat eliminarea lui din competiție.

Vom afla ce are să ne mai transmită, prin Skype, Bogdan Urucu astăzi, la Teo Show.

Emisiunea „Teo Show” face parte din  programul TV  al postului Kanal D și poate fi urmărită de luni până vineri, de la 15:00 la 17:00. Teo Show este urmărită zilnic de sute de mii de telespectatori și de multe ori a fost lider absolut de audiență pe tronsonul ei orar.

Acest lucru s-a întâmplat și cu ediția din 4 mai, din a treia zi de Paști, a show-ului, care a obținut prima poziție în topul audiențelor pe toate categoriile de public monitorizate.

Teo Show este transmisă și Live Video Online, pe site-ul kanald.ro. Dacă dorești să urmărești emisiunea online, tot ceea ce trebuie să faci este să accesezi  https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă atunci când aceasta este difuzată la TV, la postul Kanal D.

Citeste si: Live Stream Online „Teo Show”- Ediția de vineri, 14 mai 2021- VIDEO Roxana Nemeș își lansează noua piesă!

 

 


În ediția de astăzi a emisiunii „Casa Iubirii”, Rebecca a continuat să își susțină părerea conform căreia Criss și Antoni s-ar fi cunoscut în afara show-ului matrimonial.