Daniela Crudu, criticată dur de fani după ce și-a făcut o nouă operație estetică. Ce mesaje i-au transmis urmăritorii?

Autor: Ana Dinu
Daniela Crudu, criticata dur de fanii din mediul online

Daniela Crudu a iscat un adevărat scandal în mediul online după ce și-a făcut o nouă operație estetică. Fanii vedetei au criticat-o extrem de dur.

De curând, Daniela Crudu și-a făcut o nouă intervenție estetică, vedeta a vrut să împărtășească cu fanii săi de pe rețelele de socializare rezultatul, însă urmăritorii săi nu au fost la asentiment cu ea. Fanii au criticat-o extrem de dur pentru procedura la care a apelat.

Daniela Crudu, criticată de fani după intervenția estetică pe care și-a făcut-o

Daniela Crudu și-a făcut de curând o liposcuție, deoarece era foarte nemulțumită de stratul de grăsime de pe copase. Însă, fanii săi nu au fost prea încântați de decizia vedetei.

Aceștea sunt de părere că bruneta a exagerat cu operațiile estetice și acum este de nerecunoscut.

”Da da, scuza-ma… Am greșit. Ești la revizia de vară🤣🤣🤣”,  „ Doamneee, nici nu zici ca ești tu 😮”,  „Numai asta știi, sa mergi la estetician sa te faci ca mama pădurii 😂 și sa dai din fund 😣 dar dacă te întreabă cineva cât face 7 x 8 oare știi? sau când a murit Mihai Eminescu? Foarte trist 😢”,  sunt câteva dintre reacțiile negative ale celor din mediul online.

Citeste si: Daniela Crudu, apariție incendiară! Imaginile care au cutremurat internetul. Cum s-a pozat vedeta

Daniela Crudu, primele declarații după operație

După operația estetică la care a apelat, bruneta și-a informat fanii despre stare ei de sănătate. Aceasta a mărturisit că se simte foarte bine și că procedura nu a fost una complicată.

Citește și: Hemoglobina: Ce este si ce se ascunde o valoare scazuta a acesteia?

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

”Nu mi-am făcut mare operație. Mi-am făcut un pic de lipo în zona coapselor interne pentru că zona aia, oricât aș fi lucrat la sală, nu se ducea grăsimea de acolo și mi-am dorit eu lucrul ăsta. (…) Doar ce am ieșit din operație și după cum vedeți, mă simt fresh.

Picul ăla de grăsime, tot l-a scos și n-am absolut nicio denivelare, nimic.

Se vede țiplă. Sunt fericită! Nu este o intervenție grea pentru că nu a avut foarte multă grăsime să-mi scoată de acolo.

A fost puțină, dar am și eu fixurile mele și mi-am dorit foarte mult să nu mai am grăsimea aia acolo între coapse”, a declarat Daniela Crudu, pe InstaStory.

Daniela Crudu este adepta operațiilor estetice, vedeta are câteva operații la activ până în acest moment.

Deși arată impecabil, aceasta este de părere că mai are multe de îmbunătățit la aspectul său fizic.

Citeste si: Daniela Crudu, din nou pe mâna medicilor esteticieni. La ce procedură a apelat vedeta: ”Se vede țiplă...”